16 / 04 / 2024

Harry Potter'ın 4 Privet Drive'daki evi ziyarete açılıyor!

Harry Potter'ın 4 Privet Drive'daki evi ziyarete açılıyor!

Harry Potter'ın büyüdüğü 4 Privet Drive'daki ev, ilk filmin yayınlanmasının 15'inci yılı şerefine hayranlarının ziyaretine açılıyor. Ev 27 Mayıs 6 Haziran tarihleri arasında kapılarını serinin hayranlarına açacak.



İngiliz yazar JK Rowling'in kaleme aldığı seriden aynı isimle beyazperdeye aktarılan Harry Potter, hayranları artık, filmde yer alan başka bir binayı daha ziyaret edebilecek. 


İngiltere'nin başkenti Londra'da Harry Potter turları yapan Warner Bros, genç büyücünün hayatının büyük bir bölümünü geçirdiği 4 Privet Drive'daki evi ziyaretçilere açıyor. 


MİLYONLARCA HAYRANI OLDU 


Harry Potter ın 4 Privet Drive daki evi ziyarete açılıyor!


Serinin ilk filminin yayınlanmasının 15'inci yılı şerefine ziyarete açılacak ev 27 Mayıs 6 Haziran tarihleri arasında kapılarını serinin hayranlarına açacak.


JK Rowling'in Harry Potter fantastik roman serisi dünya genelinde 400 milyon kopyadan fazla satılmış ve romanlar beyaz perdeye de uyarlanmıştı. Rowling'in yedi kitaplık Harry Potter serisinin ilki 1997 yılında piyasaya çıkmıştı. 


Daha sonra beyazperdeye uyarlanan seri, dünya genelinde milyonlarca hayran edinerek kitabın yazarını yaşayan en zengin yazar ünvanına kavuşturmuştu.


Hürriyet 


Geri Dön