19 / 04 / 2024

Hasan Özyer'den Muğla'ya müjde!

Hasan Özyer'den Muğla'ya müjde!

Adalet ve Kalkınma Partisi Fethiye ilçe teşkilatı 2015 yılının son istişare toplantısını Orman İşletme Müdürlüğü salonunda gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Milletvekili Hasan Özyer, Muğla ve Fethiye’ye yapılacak olan yatırımları müjdeledi.




Adalet ve Kalkınma Partisi Fethiye ilçe teşkilatı 2015 yılının son istişare toplantısını Orman İşletme Müdürlüğü salonunda gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Milletvekili  Hasan Özyer, Muğla ve Fethiye’ye yapılacak olan yatırımları müjdeledi.


Ak Parti Fethiye ilçe teşkilatı İstişare toplantısında pan başkanlığını il yönetim kurulu üyesi ve Fethiye Koordinatörü Mehmet Orhan, pan üyeliklerini ilçe teşkilat başkanı Ergün Şenay, Kadın kolları yönetim kurulu üyesi Asuman Turanlı, Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi Erdem Sucu’nun yaparken istişare toplantısı sonunda çok sayıda vatandaşa Ak parti rozetleri Milletvekilleri Hasan Özyer ve Alim Tunç tarafından takıldı.


Aralık ayı istişare toplantısına AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer, AK Parti Uşak Milletvekili Alim Tunç, AK Parti Muğla İl Başkan Vekili Ozan Balcı, İl Kadın Kolları Başkanı Armağan Erol, AK Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, İlçe Kadın Kolları Başkan Vekili Feride Aydın, İlçe Gençlik Kolları Başkan Vekili Sinan Cengin, AK Parti İl ve İlçe meclis üyeleri ile çok sayıda parti üyesi ve vatandaş katıldı. Trafik kazası geçirmesi nedeniyle toplantıya katılamayan İl Başkanı İhsan Küreci’nin mesajını il yönetim kurulu üyesi ve Fethiye Koordinatörü Mehmet Orhan tarafından okundu.


Toplantıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, AK Partinin ilçe ve köylere yaptığı yatırımları hatırlatarak yeni vekillerle birlikte yeni projelerin Muğla ve Fethiye’ye akmaya başladığını söyledi. Sarıhan; “Daha önce yapımına başlanan tesislerimizin bir kısmı bitti. Bir kısmının yapımı devam ediyor. Ve yeni projelerimiz de açıklandı. Ölüdeniz Mahallemizin Belcekız ve Ovacık kısımlarını ilgilendiren kanalizasyon ve atık su sisteminin yıllardır problem haline gelen turizmi baltalayan bu eksikliğin giderilmesi için kollar sıvandı” dedi.


Sarıhan konuşmasının devamında yapımı tamamlanan ancak hala kullanıma açılmayan Gençlik Merkezinin yakın zamanda açılacağını, yıllardır Fethiye’ye hizmet veren Kapalı spor Salonunun tadilat edilip yenilenmesi için ihaleye verildiğini ve Ocak ayı içerisinde çalışmaların başlayacağını belirtti.

AK Parti Muğla İl Başkan Vekili Ozan Balcı ise “Bizim en önemli zaafımız yaptıklarımızı doğruca insanlara anlatamamamız. Bizim artık söylemlerden, iddialardan uzak fikirlerimizin oluşması, projelerle birlikte hareket etmemiz gerek. Yeni dönemde insanlara doğru bilgilerle daha çok gitmemiz gerekiyor. Kraldan çok kralcılık yapmadan, gerçekten alınan kararları ya da olabilecek işleri, yukarıdan gelen verileri doğru şekilde aktarmamız lazım” diye konuştu.


Toplantıya katılan AK Parti Uşak Milletvekili Alim Tunç, AK Parti’nin 1 Kasım seçimlerinde Türkiye’nin her yerinde kazandığını söyleyerek milletvekilleri olarak asıl sorumluluğun kendilerinde olduğunu belirtti. İnsanlarla iletişimin kibirden uzak, samimiyet noktasında kurulması gerektiğini vurgulayıp “Doğru bilgilerle onlara ulaşmalıyız” dedi.


2 MİLYON LİRA AYRILDI

Muğla’ya müjdeler veren Milletvekili Hasan Özyer, seçimden önce verdikleri sözleri yerine getirmeye başladıklarını anlattı. Özyer, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile görüştüklerini söyleyerek “Kalkınma bakanımızdan üniversiteye ödenek istedik. Dün haberini aldık. 2 milyon lira üniversitemiz için göndermiş. Ayrıca  TOKİ  Muğla ve diğer ilçelere yeni yatırımlarda planlamaktadır” dedi.


siyasetin amacının hizmet etmek olduğunu ifade eden Özyer, "Hem yerelde hem ülke yönetiminde. Ben 15 gün önceki başbakanımızın 2016’da yapılacak olanların açıklandığı toplantıda o kadar mutlu oldum ki. Siyaset yapmanın hazzını ve keyfini yaşadım. Vaatler seçimden önce söylenebilir ama seçimden sonra söylenmesi ve bunun ortaya konması çok önemli. Eğer biz bunları gerçekleştirdiğimiz takdirde Türkiye’nin önünde hiçbir güç duramaz” diye konuştu.


Hükümetin terörü bitirmede kararlı olduğu vurgusunu da yapan Özyer: “Terör silah bırakıncaya kadar bu mücadele devam edecek. Türkiye büyük bir ülke, bu millet büyük bir millet. Hiç bir zaman bu tür terör örgütlerine pabuç bırakacak bir ülke değil. Türkiye Cumhuriyetine karşı kim şimdiye kadar zafer kazanmış ki onlar kazanacak? Bu yüzden silah bırakıp teslim olmaları hem ülkenin hem onların menfaatine. Çözüm sürecinde AK Parti iyi niyetle davrandı. Bu iyi niyet suistimal edildi. Bundan sonra kesinlikle terör örgütü bitirilinceye kadar bu mücadele devam edecektir” ifadelerini kullandı.


10 MİLYON TL ÖLÜDENİZ’E

Ak Parti Müla Milletvekili Hasan Özyer konuşmasının devamında "Burada yapılmak istenen projeler çok zor değil. Valimizle, belediye başkanlarımızla hep birlikte takip edeceğiz. Büyükşehir Belediyesi sıkıntı oluşturuyor. Öncelikli amaçlarımızdan birisi de Büyükşehir yasasını değiştirmek. Muğla olarak şanssızız. Siyaset hizmet için yapılıyor ama Muğla’da sadece siyaset yapmak için yapılıyor ve particilikle zamanlar kaybediliyor. Ölüdeniz’de kanalizasyonun yapılması lazım ama Büyükşehir’in yetkisinde. Büyükşehir Belediye başkanımla görüştüm fizibilite raporunun ve dosyasının hazırlanacağını söyledi. Bu raporu hazırladık ve 10 milyon TL yardımı aldık. İnşallah 22 milyon TL’lik bu proje de bitirilecek. Alt yapıda ne kadar proje varsa hepsini takip ediyoruz. Muğla ilimizde mülkiyet sorunlarımız da çok. Onları da çözeceğiz. 2B konusu hakkında bazı çalışmalar var. Muğla’da çok proje hayata geçirilmek için bekliyor. Bunları hep birlikte yapacağız” diye konuştu.

Misafir olarak Ak Parti Fethiye istişare toplantısına katılan Ak parti Uşak Milletvekili Alim Tunç Fethiye’yi harika bulduğunu belirtip Hasan Özyer’le aynı partide 2. kez birlikte çalışmaktan çok mutluyum” dedi.

Ak parti Kadın Kolları başkan vekili Feride Aydın ile Gençlik kolları başkan vekili Sinan Cengil’de parti üyeleriyle daha fazla iş birliği yaptıklarını anlatıp ihtiyaç sahibi vatandaşlara yakacak sorunu konusunda çözüm üretmeye çalıştıklarını söylediler.



Milliyet



Geri Dön