26 / 04 / 2024

Haselsan İnşaat'ın konkordato duruşması 19 Ekim'de!

Haselsan İnşaat'ın konkordato duruşması 19 Ekim'de!

1984 yılından beri alt yapı, sulama kanalları, barajlar, yollar, konut ve benzeri alanlarda faaliyet gösteren Haselsan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi...



1984 yılından bu yana sulama kanalları, barajlar, yollar, konut ve benzeri alanlarda taahhüt işleri ve birçok seçkin proje hayata geçiren Haselsan İnşaat son zamanlarda mali sıkıntı yaşamıştı. Haselsan İnşaat çektiği mali sıkıntı nedeniyle konkordato talep etmişti.

Konkordato talep eden ve hakkında başlamak üzere bir yıl süreyle konkordato kesin mühleti verilmişti. Bu süre altı ay daha uzatılmış olan Haselsan İnşaat ve Ticaret A.Ş.’den alacaklı olanların aşağıda belirtilen gün ve saatlerde Hotel Houston Güniz Sk. No:26 Kavaklıdere Çankaya /  Ankara  adresinde yapılacak olan alacaklılar toplantısına katılmaları veya toplantı bitimini takip eden 7 gün içinde Ankara 3.Asliye Ticaret Mahkemesi'nin 2018/719 E. sayılı dosyasından konkordato projesine kabul veya ret oyu verebilecekleri; aksi halde projeyi reddetmiş sayılacakları; alacaklıların konkordatoya ilişkin belgeleri de toplantıdan önce aşağıda belirtilen gün ve saatte aşağıdaki adreste inceleyebilecekleri hususu; İcra ve İflas Kanunu' nun 301 ve 302 nci maddeleri uyarınca ilan edildi.

Tarımsal Sulama projeleri arasında ise Gümüşhane Kelkit Sadak Barajı Sulama hattı inşaatı, Muğla Dalaman Ovası Sulama Hattı inşaatı, Edirne Lalapaşa Büyüköğünlü Gölet ve Sulama hattı inşaatı, Elazığ Uluoca Sulama hatı inşaatı, Konya Çumra Apa Barajı 1.2.3. Kısım Sulama hattı inşaatı, Edirne İpsala Karaağaç Göleti inşaatı yer alıyor. 

Haselsan İnşaat'n üst yapı projeleri arasında ise Gümüşhane Construction of Traditional and Organic Products Business Development Centre bulunuyor. 

İlan Metni
Dosya No: ANKARA 3. ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ Esas No: 2018/719 ESAS
Ticaret Unvanı : HASELSAN İNŞAAT VE TİCARET A.Ş.

Konkordato Komiserleri Kurulu'ndan Alacaklılar Toplantısına Davet
Konkordato talep eden ve hakkında 01.03.2019 tarihinden başlamak üzere bir yıl süreyle konkordato kesin mühleti verilmiş, bu süre altı ay daha uzatılmış olan Haselsan İnşaat ve Ticaret A.Ş.’den alacaklı olanların (alacak kaydı kısmen veya tamamen yapılanların) aşağıda belirtilen gün ve saatlerde Hotel Houston Güniz Sk. No:26 Kavaklıdere Çankaya / Ankara adresinde yapılacak olan alacaklılar toplantısına katılmaları veya toplantı bitimini takip eden 7 gün içinde Ankara 3.Asliye Ticaret Mahkemesi'nin 2018/719 E. sayılı dosyasından konkordato projesine kabul veya ret oyu verebilecekleri; aksi halde projeyi reddetmiş sayılacakları; alacaklıların konkordatoya ilişkin belgeleri de toplantıdan önce aşağıda belirtilen gün ve saatte aşağıdaki adreste inceleyebilecekleri hususu; İcra ve İflas Kanunu' nun 301 ve 302 nci maddeleri uyarınca ihtar ve ilan olunur.

Prof.Dr. Suphi ASLANOĞLU İnş.Müh.Atilla YÖNÜAK Dr.Üğr.Üyesi Cengiz KULAKSIZ

Adi Alacaklıların Konkordato Belgelerinin İncelenebileceği Tarihler Ve Yer:

19.10.2020 -25.10.2020 günleri saat 09.00-18.00 arası - Hotel Houston Güniz Sk.No.26 Kavaklıdere /Çankaya / Ankara
Alacaklılar Toplantısı Tarihi Ve Yeri:
26.10.2020 saat:14:30 - Hotel Houston Güniz Sk.No.26 Kavaklıdere / Çankaya / Ankara

Haselsan İnşaat konkordato talep etti!


Geri Dön