26 / 04 / 2024

Hastanelerin yerleşim alanları üzerindeki etkisi!

Hastanelerin yerleşim alanları üzerindeki etkisi!

Günümüzde geliştirilen gayrimenkul projelerinde, proje hacmine göre sağlık/hastane alanları planlanmaya ve uygulamaya başladı.Gayrimenkul alımında proje kapsamında sağlık alanları tercih sıralamasına ön sıralara yerleşti.



Büyük bir çoğunluğumuz “ dünya ile “ ilk kez hastanelerde tanışırız. Bireyin doğumu ile başlayan bu tanışma yıllar boyunca son nefese kadar sürer gider. Kontrollerle başlayan birliktelik yıllar boyunca kesintilere uğrasada yaş ilerledikce hastanelere olan ziyaretin sıklığı artar. Belli bir yaş düzeyine kadar; uzaklığını , yakınlığını önemsemediğimiz hastanelerin önemi 50’ li – 60’ lı yaşlarla artmaya başlar.

 

Günümüzde geliştirilen gayrimenkul projelerinde, proje hacmine göre sağlık/hastane alanları planlanmaya ve uygulamaya başladı.Gayrimenkul alımında Proje kapsamında sağlık alanları Tercih sıralamasına ön sıralara yerleşti. Acil durumlarda, hayati müdahalelerde Hızın önemini ve yakınlığı  düşünülmeye başladı..

 

Kim yaşadığı yerin bir adım ötesinde; sağlık tesisinin olmasını arzulamaz....

 

Dikkat ederseniz, gayrimenkul projelerinde çevre analizlerinde hastane/sağlık noktalarına erişim olanakları sunulur. Birde bu olanakların yaşadığınız Projenin içinde olduğunu düşünün!..

 

Gayrimenkul sektörüne önerim; yeni yerleşim alanlarında “ sağlık “ konseptini değerlendirmeleri olacaktır. Sosyal, sportif ve ticari alanlara “ sağlık “ girmelidir.  Bu açılım, gayrimenkul sektöründe belli büyüklükte proje geliştiren firmaların hedef kitle yelpazesini genişletecek ve farklılık yaratacaktır.

 

Siz, ailenizin, sevdiklerinizin, kendinizin sağlığını bugüne kadar düşünmediyseniz, bugünden sonra düşünmeye ve yaşam tercihlerinize yön vermeye başlamalısınız.

 

BİLGE ÖZDEMİR

KELEŞOĞLU HOLDİNG

PAZARLAMA VE SATIŞ KOORDİNATÖRÜ

 


Geri Dön