29 / 03 / 2024

Hayati Arkaz, Özanadolu Gayrimenkul şžirketi'ni kurdu!

Hayati Arkaz, Özanadolu Gayrimenkul şžirketi'ni kurdu!

Özanadolu Gayrimenkul ve Sağlık Yatırımları A.şž. 'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Hayati Arkaz, Başkan Yardımcısı olarak Halil Burak Arkaz ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Göknil Arkaz görev yapacak



Özanadolu Gayrimenkul ve Sağlık Yatırımları Anonim şžirketi, Hayati Arkaz, Ayşe Arkaz, Göknil Arkaz, Halil Burak Arkaz ve Bilge Arkaz tarafından İstanbul Avcılar 'da kuruldu.

2 milyon 250 bin TL sermayeye sahip şirketin ortakları arasındaki sermaye dağılımı şöyle;

2 milyon 160 bin TL 'si Hayati Arkaz 'a,
22 bin 500 TL 'si Ayşe Arkaz 'a,
22 bin 500 TL 'si Göknil Arkaz 'a,
22 bin 500 TL 'si Halil Burak Arkaz 'a,
22 bin 500 TL 'si ise Bilge Arkaz 'a ait.

şžirketin iş konusu; Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü resmi ve özel, gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait gayrimenkuller arsa, arazi, konutlar, işyerleri, resmi daireler, bankalar, sağlık ve eğitim kurumları, sanayi tesisleri, sosyal ve turistik tesisler, tatil köyleri, villa, yalı, otel ve moteller ve benzeri gayrimenkulleri alabilir, satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, inşa edebilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri yapmak olarak belirlendi.

Özanadolu Gayrimenkul ve Sağlık Yatırımları A.şž. 'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Hayati Arkaz, Başkan Yardımcısı olarak Halil Burak Arkaz ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Göknil Arkaz görev yapacak.

Adres: Mustafa Kemal Paşa Mahallesi-Avcılar
Tel: 0212 690 23 53


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com


Geri Dön