24 / 04 / 2024

Hayati Hamzaoğlu: Dönüşümü rantsal dönüşüm haline getirirsek bundan sonuç elde edemeyiz!

Hayati Hamzaoğlu: Dönüşümü rantsal dönüşüm haline getirirsek bundan sonuç elde edemeyiz!

Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Belediye Başkan Adayı Hayati Hamzaoğlu, 30 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri'nde seçimin renginin çok açık ve net bir şekilde belli olduğunu söyledi.



MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Hayati Hamzaoğlu, 30 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri'nde seçimin renginin çok açık ve net bir şekilde belli olduğunu söyledi. Hayati Hamzaoğlu, 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensupları ile bir araya geldi. Bir restoranda verilen kahvaltıda konuşan Hamzaoğlu, basın mensuplarının halka haber verme, bilgi sunma noktasında çok önemli görevi yerine getirdiğini belirterek, son dönemlerde gelişen olaylar paralelinde basın organlarına bir takım engellemeler yapılsa da gazetecilerin görevlerini yerine getirmeye çalıştığını belirtti. 


Gazetecilerin önündeki engellerin kaldırıldığında halkın haber almasının önündeki engellerin de kalkacağını ileri süren Hamzaoğlu, şöyle konuştu: "Önemli bir baskı uygulandığı halde basın mensuplarının tarafsız olduğunu ve herkese eşit mesafede durduğunu görmek beni mutlu ediyor. Fakat genel manada Türk basını baskı altındadır. Belediye Başkanlığım döneminde basın mensuplarının daha rahat çalışmalarını sağlamak amacıyla hizmetler hazırlayacağız. Belediyemizde hazırlayacağımız basın odaları vasıtasıyla halkımız şeffaf belediyecilik anlayışı ile belediyemizin bütün çalışmalarını görebileceklerdir. Biz her zaman şeffaflıktan yana olduk ve bundan sonra da şeffaf olmaya gayret göstereceğiz." 


ÇIKAR SAĞLAYACAK PROJELERDE YER ALMAYACAĞIZ Kastamonu'da kentsel dönüşüm yapılması gereken bölgelerin olduğunu hatırlatan Hayati Hamzaoğlu, şunları söyledi: "Kentsel dönüşüm için tespit edilen bölgeler var fakat yapılacak çalışmalar halka rağmen değil, halkla beraber olması gereken çalışmalardır. Kentsel dönüşümü aynı mahalledeki insanların bir araya getirilerek yapılacak yenileme olarak görüyorum. Bu dönüşümü rantsal dönüşüm haline getirirsek bundan hiçbir sonuç elde edemeyiz. Önceden ayarlanmış, planlanmış ve birilerine çıkar sağlayacak projelerin arkasında yer almayacağız." 


İstanbul Gazetesi


Geri Dön