19 / 04 / 2024

Hazal Kaya Etiler'de restoran açıyor!

Hazal Kaya Etiler'de restoran açıyor!

Yeni sezonda herhangi bir dizi projesinde boy göstermeyen Hazal Kaya, restoran açma hayalini Türkiye'de gerçekleştirecek. İddialara göre, Kaya restoranını İstanbul Etiler’de açacak.



Son olarak Maral adlı dizide sevenlerinin karşısına çıkan Hazal Kaya oyunculuk dışındaki göz ağrısı mutfakla ilgilenmek istemiş ve 2014 yılında aşçılık eğitim alarak bu merakını profesyonel bir boyuta taşımıştı. Aldığı mutfak eğitimi sonrası İtalya’da bir restoran açacağı şeklinde haberler çıkan Kaya, görünen o ki yer konusunda kararını değiştirmiş.


Oyunculuğun yanı sıra aşçılık eğitimi alan Kaya, restoranını açmak için çalışmalarına başladı. Daha önce İtalya’da mekan açacağı söylenen oyuncu ilk adımını Türkiye’de atacak. İddialara göre, Kaya restoranını İstanbul Etiler’de açacakmış. Ünlü oyuncunun bu tercihinde sevgilisi Ali Atay’ın da etkili olduğu söyleniyor.


Sözcü



Haber Milliyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Ahçılık eğitimini tamamlayıp mezun olan Hazal Kaya, Etiler'de restoran açmaya karar verdi.


Rol aldığı 'Maral' dizisinin final yapmasının ardından hiçbir projede yer almayan Hazal Kaya, bir süredir ahçılık eğitimi alıyordu. Sonunda gittiği kurstan mezun olan Kaya, diplomalı bir ahçı oldu.


Ünlü oyuncunun, bu eğitimi almasına sebep olarak İtalya'da bir mekan açacak olması gösteriliyordu. Ancak gerçeğin öyle olmadığı anlaşıldı. Kaya'nın İstanbul Etiler'de restoran açacağı iddia edildi.


Güzel oyuncunun, bu kararı almasında sevgilisi Ali Atay'ın da etkili olduğı iddia edildi.


Milliyet


Geri Dön