20 / 04 / 2024

Hazır Beton Birliği üyesi olan İSTON'a inovasyon ödülü

Hazır Beton Birliği üyesi olan İSTON'a inovasyon ödülü

İstanbul Sanayi Odası tarafından verilen İnovasyon 2009 sahiplerini buldu



İSO'nun sürdürülebilir rekabet avantajına ulaşan başarı örneklerini ödüllendirmek amacıyla düzenlediği yarışmada, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bir kuruluşu olarak İSTON, ödül alan tek kamu sermayeli şirket oldu.

İSO 8. Sanayi Kongresi ve İnovasyon Sergisi Programı kapsamında WOW Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen törende, İSTON adına ödülü Genel Müdür Kadir Serdar Taflan, İSO Yönetim Kurulu Başkanı Tanıl Küçük ve Meclis Başkanı Erdal Bahçıvan'ın elinden aldı.

Konuya ilişkin İSTON Genel Müdürü Kadir Serdar Taflan "İnovasyon kavramının Türk Sanayisi'nde ciddi platformlarda konuşuluyor ve bu yönde politikalar üretiliyor olması son derece sevindiricidir. İstanbul Sanayi Odası gibi önemli bir kuruluş tarafından bu alanda yapılan başarılı iş ve süreçlerin ödüllendirilmesi, inovasyon düşüncesinin daha yaygın olarak uygulanıyor olmasına büyük katkı sağlayacaktır. Bizler şirketimiz İSTON'da yıllardır hep mevcut koşullar üzerinden yenilikler üreterek yönetim stratejileri geliştirdik. Bu çalışmalarımızın otoritelerce takdir görmesi bizi onurlandırmıştır. Bu ödülün arkasında, inovasyon düşüncesini paylaşan büyük bir İSTON ailesi bulunmaktadır." dedi.

Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşundan biri olan İSTON kentlerin altyapı ve üstyapı elemanları ihtiyacını karşılamak üzere üretim yapıyor. Şirket aynı zamanda taahhüt, proje tasarım ve laboratuar deneyleri alanlarında da hizmet veriyor. Türkiye Prefabrik Birliği Yönetim Kurulu, Hazır Beton Birliği üyesi olan İSTON, Uluslararası akreditayonu olan laboratuarlara sahip.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

İSTON'a inovasyon ödülü

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından verilen `İnovasyon 2009' sahiplerini buldu

İSTON, Stratejik Planlama kategorisinde ödüle layık görüldü. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bir kuruluşu olarak İSTON, ödül alan tek kamu sermayeli şirket oldu.
8. Sanayi Kongresi ve İnovasyon Sergisi Programı kapsamında gerçekleştirilen törende, İSTON adına ödülü Genel Müdür Kadir Serdar Taflan, İSO Yönetim Kurulu Başkanı Tanıl Küçük ve Meclis Başkanı Erdal Bahçıvan'ın elinden aldı. İnovasyonun Türk sanayisinde böylesine ciddi platformlarda konuşuluyor ve bu yönde politikalar üretiliyor olmasını son derece sevindirici bulan Taflan, şöyle konuştu: "İstanbul Sanayi Odası gibi önemli bir kuruluş tarafından bu alanda yapılan başarılı iş ve süreçlerin ödüllendirilmesi, inovasyon düşüncesinin daha yaygın olarak uygulanıyor olmasına büyük katkı sağlayacaktır. İSTON'da yıllardır hep mevcut koşullar üzerinden yenilikler üreterek yönetim stratejileri geliştirdik. Bu çalışmalarımızın takdir görmesi bizi onurlandırmıştır. Bu ödülün arkasında, inovasyon düşüncesini paylaşan büyük bir İSTON ailesi bulunmaktadır."
Her yıl yine İSO tarafından seçilen Türkiye'nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu arasına da giren İSTON, kentlerin altyapı ve üstyapı elemanları ihtiyacını karşılamak üzere üretim yapıyor. Şirket aynı zamanda taahhüt, proje tasarım ve laboratuvar deneyleri alanlarında da hizmet veriyor.
Milliyet


Geri Dön