24 / 04 / 2024

Hazır ofis sistemlerinin lideri Regus!

 Hazır ofis sistemlerinin lideri Regus!

Hazır ofis sistemlerinde dünya pazarında lider olan Regus, 16 yıl önce Türkiye pazarında fark yarattı. Türkiye'de 23 merkezi bulunan şirket, önümüzdeki dönemde yeni merkezler açacak.



Hazır ofis sistemlerinde dünya pazarında lider konumda olan Regus, 16 yıl önce Türkiye pazarında bu sistemi ilk kez uygulayıp fark yarattı, Türkiye'de 23 merkezi bulunan şirket, önümüzdeki dönemde de yeni merkezler açacak. 


Regus Hazır ofis sistemleri ile dünyanın en büyük global işyeri sağlayıcısı olan Regus. kısa veya uzun dönemli ve esnek kiralamalar yapmak isteyen, sekretarya, altyapı yatırımı, ayda en az 5-6 farklı fatura, stopaj ödemesi, güvenlik, temizlik ve gibi konularla ilgilenmek istemeyenlere hazır ofisler sunuyor. Çalışan sayısı hızla artma eğiliminde olan girişimcilere A'dan Z'ye ofis hizmeti vererek işlerinde daha başarılı olmalarına da katkı sağlayan Regus, mobilya, internet ve telefon altyapısı hazır olan ofislerde aynı gün çalışma imkanı tanıyor. 


Tüketici trendlerini yaklaşık 26 yıl önce gözlemleyip esnek işyerlerinin öncüsü olan Regus, bugün dünyada 2,1 milyon insanın esnek işyerlerine sahip olup işlerini geliştirmesini sağladı. 


Belçika'da kuruldu


Belçika'da kurulan İngiliz şirketi Regus, 1989 yılından bu yana, hazır ofis sistemleri ile dünyanın en büyük global işyeri sağlayıcısı olarak işletmelerin esnek ve mobil bir biçimde çalışmalarına yardımcı oluyor.

 

Şirket, kullanışlı, esnek, uygun maliyetli ve kolay erişimli çok çeşitli destekleyici hizmetlerle, saatlik, günlük, aylık ya da yıllık özel ofis alanları sağlıyor. 

Dünyada 120 ülkede, 900 şehirde 3 bin merkezde 2,1 milyondan fazla birey Regus'taki ofisinde çalışıyor. Tüketicinin büyük güven duyduğu ofisler yüzde 80-90 doluluklara sahip. 


Regus'un 16 yıldan bu yana lider olduğu Türkiye pazarında yeni ofisler açarak büyümesini sürdürdüğünü belirten Regus Türkiye Ülke Müdürü Hakan Atalay, "Türkiye genelinde 6 şehirde toplam 23 noktada 7/24 hizmet veren Regus, A'dan Z'ye her şeyi ile kullanıma hazır ofisleri ile tüketicilerin bir numaralı tercihi oldu. 2014'te İstanbul'daki yeni merkezlerin yanı sıra Ankara, İzmir, Bursa ve Adana'da da merkezler açtık. Son olarak Gaziantep, Beylikdüzü, Şişli ve Maslak Uniq Merkezlerimizi açtık" dedi. 


Türkiye çapında İstanbul, Ankara,  İzmir  gibi büyükşehirler ile birlikte gelişen diğer kentlere de odaklandıklarını belirten Atalay, Regus olarak yatırımlarına devam ettiklerini ve 2015 sonuna kadar yeni merkezler ile ofis sayılarını artıracaklarını söylüyor. 


İşe yeni başlayandan Fortune 500'e


İşe yeni başlayan yeni bir girişimciden, global firmalara ve Fortune 500'ün en büyüklerine kadar geniş bir yelpazede ofis kullanıcısına özel hizmetler verdiklerini belirten Atalay şöyle devam ediyor: "Kullanışlı, esnek, uygun maliyetli ve kolay erişimli çok çeşitli destekleyici hizmetlerle, saatlik, günlük, aylık ya da yıllık özel ofisler sunuyoruz. Türkiye'de ve yurtdışına çıktığınızda hazır bir ofisiniz olsun isterseniz Regus buna yönelik çözümler sunuyor. Global iş ortaklarınıza karşı bir prestij unsuru da olan Regus, dünya çapındaki ofislerinde yer alan Business loungelarını da üyelik sistemine dahil ediyor." 


Ofis ve sanal ofis müşterilerine bedelsiz olarak verilen ve tüm ülkelerde de geçerli olabilen Regus Businessvvorld Card' uygulamasının sağladığı ayrıcalıklardan da bahseden Atalay, uygulama ile dünyanın 3000 lokasyon 900 şehir 120 ülkesindeki ofislerden yararlanma şansı sunulduğunu vurguladı. 


Regus'un sunduğu bu sistemle, dünyanın her noktasındaki Regus merkezlerinde günlük ofis ve toplantı odalarına web sitesinden ya da cali center'ı arayarak randevu alınabiliyor. Regus, İş Dünyası (Business World) hizmeti ile özgün dünya çapında üyelik planı ile 3 bin iş merkezinde anında erişim, bir milyonun üzerinde üyesi ile en üst düzeyde verimli mobil çalışma düzeni hizmeti veriyor. 


7 gün 24 saat hizmet veriyor


Regus, sadece iç pazarda değil uluslararası alanda iş yapanların yoğun tempolarına ve ülkeler arası saat farklarına haftanın 7 günü 24 saat kullanıma hazır çalışma ortamları sunarak yanıt verebiliyor. 


Ayrıca Regus, dekorasyon yatırımı. IT altyapısı, güvenlik, temizlik, bakım anlaşmaları, sekretarya hizmeti gibi hizmetler ekstra maliyet yaratmadan kullanıcıya bir paket olarak hizmetler sunuyor. 


Çok kıymetli olan zamanı iyi kullanmak ve trafik sorunları nedeniyle ofislerin kolay ulaşılabilir ve diğer iş merkezlerine yakın olmasının kullanıcılar için büyük öneme sahip olduğuna dikkat çeken Atalay, "Bu gerçekten hareketle, Kanyon, Palladium, Trump Towers, Armada, Folkart Towers gibi popüler, kolay ulaşılabilen, trafik akışına uygun, otopark sorunu olmayan lokasyonlarda ofislerimizi konumlandırdık. Levent, Maslak, Taksim. Kozyatağı, Altunizade, Ümraniye, Beylikdüzü ve Kavacık gibi bölgelerde ofis yapılanmamızı tamamladık" dedi. 


Pazar analizleri yapıyor Hızla gelişen bölgeleri de mercek altına alan Regus'un Ankara, İzmir, Bursa, Gaziantep ve Adana'da da merkezleri var. Önümüzdeki dönemde de yeni büyük şehirlerde ofis yatırımları yapmak üzere pazar analizleri yaptıklarını söyleyen Atalay, pazarın potansiyeli, tüketici talepleri ve pazarın dinamiklerini araştırıp yatırım yapmak için uygun gördükleri yeni bölgelerde ofisler açmaya devam edeceklerini de belirtti. 


Regus'ta, bir saatten bir güne ya da birkaç yıla kadar farklı süreler ile ve farklı büyüklüklerde ofis kiralayıp, ofisinizi bugün seçip hemen çalışmaya başlayabilirsiniz.

 

Bunun için Regus'un sunduğu hizmet seçenekleri ise şöyle:


TAM DONANIMLI OFİS- BUSINESSWORLD KART- SANAL OFİS- TOPLANTI ODALARİ- KAMPÜS- PAYLAŞIMLI ÇALIŞMA SALONU- VİDEO KONFERANS


Milliyet





Geri Dön