19 / 04 / 2024

Hedefim Group'un hedefi yurtdışı yatırımı!

Hedefim Group'un hedefi yurtdışı yatırımı!

ANTALYA’da 20’nci yılını kutlayan Hedefim Group, istikrarı ile isminden söz ettiren projelere imza atmaya devam ediyor..



ANTALYA’da 20’nci yılını kutlayan Hedefim Group, istikrarı ile isminden söz ettiren projelere imza atmaya devam ediyor. İnşaat, mobilya imalatı, elektronik, ak eşya, perakende ve pazarlama gibi birden fazla sektörde çalışma gösteren Hedefim Group, yönetim kadrosu ve personeli ile üretimlerinde ileri teknolojiyle uygulamalarında uluslararası standartları gözetmeyi ilke ediniyor. Yurt içinde ve vatan dışındaki olan bitenleri yakından takip eden Hedefim Group, dinamizmi ile çıtayı daha da yükseltmeyi hedefliyor.


MODA TRENDLER

“Her vakit , tam zamanında, söz verdiğimiz gibi” sloganıyla hizmet veren grup, bilhassa mobilya sektöründe Antalya, Isparta ve Burdur’da otel toplu satışlarında önemli bir pazar payına sahip olarak “Akdeniz’in Yatak Uzmanı” unvanını başarı ile korudu. Dekorasyon sektörünün nabzını tutan firma, güncel moda trendlerini izleyerek kalite ve farklılığını ürünleri ile ortaya koyuyor. 


İSTİHDAM YARATACAK 

Hedefim Group Yönetim Kurulu Başkanı Canip Can, “Yıllar evvel küçük bir işletme olarak ticari hayatta yerini aldık fakat şimdi sadece mobilya sektöründe senelik ortalama 45 bin parça ürün üretiyoruz. Ayrıca inşaat biriminde Alanya’da 2, Antalya’da 2 proje olmak üzere yekün 4 şantiyede akıllı hane , villa projeleri yapım ve satışına devam edilmektedir. Antalya’da yekün 6 tane showroom ve 110 bayi ile toptan satışları da sürdürüyoruz. Hedefimiz yurtiçinde yakaladığımız başarıyı yurtdışına da taşıyarak markalarımızı dünyaya tanıtmak ve ülkemize döviz kazandırarak yararlı olmak” diye açıkladı . Grup, Antalya Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) 15 bin metrekarelik arazi üzerine inşa edilecek yeni fabrikasında kalite ve kapasitesini arttırmayı planlayarak yeni istihdam alanları yaratıyor.


Hürriyet


Geri Dön