25 / 04 / 2024

Hemen teslim 1+1!

Hemen teslim 1+1!

2005 yılından sonra konut projelerinde adını duymaya başladığımız 1+1 dairelere hem yatırım hem de oturum amaçlı ilgi giderek artıyor. Eğer sizde yatırımınızı 1+1 daireden yana kullanacaksanız işte hemen teslim 1+1…



Yatırım tercihlerinin ve Türk halkının yaşam kültürünün değişmesine paralel olarak 1+1 dairelere olan talep her geçen gün artıyor. Birkaç yıl önceye kadar konut projelerinde 1+1 dairelere yer verilmezken bugün projelerde ağırlıklı olarak 1+1 daire yer alıyor. 


Gerek yatırım gerekse de oturum amaçlı ilgi gören 1+1 daireler, fiyat olarak daha erişilebilir olması, kolay kiralanabilir olması ve gider anlamında daha ekonomik olması nedeni ile tercih ediliyor. Yani ister yatırım için düşünün ister oturum, 1+1 daireler birikiminizi kazançlı bir yatırıma dönüştürmek için oldukça sağlam bir liman. Şimdi gelin hemen teslim konut projelerinde 1+1 daire fiyatları ne kadar hep birlikte bakalım.. İşte hemen teslim 1+1…


Hemen teslim 1+1!


İstanbul Lounge’de hiç peşinatsız 266 bin TL

Eroğlu Gayrimenkul tarafından Halkalı’da hayata geçirilen İstanbul Lounge projesinde 1+1 daireler 266 bin TL’den satışa sunuluyor. Projede hiç peşinatsız daire sahibi olunabiliyor. 120 aya kadar banka kredisi ile taksit yapılan Halkalı İstanbul Lounge projesinde 1 yıl sonra yüzde 15 ara ödeme yapılıyor, 24 ay sonra ise ikinci bir yüzde 15 ara ödeme yapılıyor. 36 ay sonra ise yüzde 15 ara ödeme daha yapılıyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Eroğlu Gayrimenkul İstanbul Lounge projesinin sosyal olanakları arasında ise tenis kortu, yüzme havuzu, basketbol sahası, dinlenme alanları, kapalı otopark, buhar odası, sauna, fitness merkezi, voleybol sahası, güvenlik ve otopark bulunuyor. 


İstanbul Lounge hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Hemen teslim 1+1!


Nuvo Dragos’ta Adalar manzaralı 1+1 daire yüzde 1 peşinatla 298 bin TL

Nuvo Dragos, Maltepe’de Özdereci GYO tarafından hayata geçiriliyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Maltepe Nuvo Dragos projesinde 66 metrekare 1+1 daireler 298 bin TL’den, 70 metrekare 1+1 daireler ise 307 bin 500 TL’den satışa sunuluyor. Yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabilen Nuvo Dragos’ta kalan konut bedeli ise 48 ay vade farksız taksitlendiriliyor. 52 bin metrekare alan üzerinde yükselen Nuvo Dragos Maltepe projesinde toplam 999 daire yer alıyor. Projenin sosyal olanakları arasında ise koşu parkuru, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, oyun parkı, basketbol sahası, güneşlenme terasları, koşu parkuru, sauna, güvenlik ve otopark bulunuyor.

 

Nuvo Dragos hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Hemen teslim 1+1!


Dome Residence’ta 209 bin TL

Taşbina İnşaat tarafından Çekmeköy’de inşa edilen Dome Residence projesi, 10 bin metrekare alan üzerinde toplam 84 daireden oluşuyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Çekmeköy Dome Residence’ta 1+1 daireler 209 bin TL’den satışa sunuluyor. Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen Taşbina İnşaat Dome Residence projesinde kalan konut bedeli ise banka kredisi ile ödemiyor. Dome Residence Konutları’nın sosyal olanakları arasında ise sauna, spor alanları, fitness merkezi, buhar odası, çocuk oyun alanları, güvenlik ve otopark bulunuyor.

 

Dome Residence hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Hemen teslim 1+1!


Mini Point’te 133 bin TL

Anadolum İnşaat tarafından Kurtköy’de hayata geçirilen Mini Point projesi, toplam 132 konuttan oluşuyor. Kurtköy Mini Point’te 67 metrekare 1+1 daireler 133 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Anadolum İnşaat Mini Point projesinde banka kredisi ile daire sahibi olunabiliyor. Mini Point Kurtköy projesinin sosyal olanakları arasında ise dinlenme alanları, yüzme havuzu, sauna, fitness center, çocuk oyun alanları, spor alanları, güvenlik ve otopark bulunuyor. 


Mini Point hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Hemen teslim 1+1!


Soyak Park Aparts’ta yüzde 1 peşinatla 185 bin 500 TL

Soyak Park Aparts projesi, Halkalı’da Soyak Yapı güvencesiyle hayata geçiriliyor. Toplam bin 121 daireden oluşan Halkalı Soyak Park Aparts projesinde 1+1 daireler 185 bin 500 TL’den satışa sunuluyor. Yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabilen Soyak Park Aparts projesinde bin 855 TL peşinat veriliyor, 20 Mart 2014 ve 20 Haziran 2014’te 24 bin 500 TL 2 ara ödeme yapılıyor ve kalan konut bedeli ise 2 bin 275 TL taksitle 108 ay vadeyle ödeniyor. Soyak Park Aparts Evleri Halkalı projesinin sosyal olanakları arasında ise basketbol sahası, yüzme havuzu, sauna, çocuk oyun alanları, voleybol sahası, fitness merkezi, buhar odası, tenis kortu, güvenlik ve yürüyüş yolları bulunuyor. 


Soyak Park Aparts hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Hemen teslim 1+1!


Lemuria Evleri’nde 89 bin TL

Lemuria Evleri, Esenyurt’ta BTC İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Lemuria Evleri Esenyurt projesinde 1+1 daireler 89 bin TL’den satışa sunuluyor. Yaşamın başladığı projede tapu teslimleri de hemen yapılıyor. Toplam 187 konuttan oluşan BTC İnşaat Lemuria Evleri’nin sosyal olanakları arasında ise süs havuzları, ortak alan görüntüleme, fitness center, teleskop-gözlem köşesi, sauna, Türk hamamı, buhar odası, teras bahçeler, kapalı yüzme havuzu ve güvenlik yer alıyor. 


Lemuria Evleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Hemen teslim 1+1!


Asrın Konutları’nda 147 bin 600 TL

Asrın Konutları, Kuran İnşaat tarafından Beylikdüzü’nde inşa ediliyor. 14 katlı tek bloktan oluşan Beylikdüzü Asrın Konutları projesinde toplam 258 daire yer alıyor. Konut teslimleri hemen yapılan Asrın Konutları Beylikdüzü projesinde 1+1 daireler 147 bin 600 TL’den satışa sunuluyor. Kuran İnşaat Asrın Konutları projesinin sosyal olanakları arasında ise buhar odası, yüzme havuzu, sauna, toplantı odaları, fitness merkezi, Türk hamamı, güvenlik ve kapalı otopark bulunuyor. 


Asrın Konutları hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Hemen teslim 1+1!


Glow 3’te 229 bin TL

Glow 3 projesi, Çekmeköy’de Mom Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Toplam 239 konuttan oluşan Glow 3 Çekmeköy projesinde 1+1 daireler 229 bin TL’den satışa sunuluyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen Çekmeköy Glow 3 Evleri’nde konut teslimleri hemen yapılıyor. Mom Yapı Glow 3 projesinin sosyal olanakları arasında ise sauna, dinlenme alanları, fitness center, yüzme havuzu, güneşlenme terası, güvenlik ve kapalı otopark bulunuyor. 


Glow 3 hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Hemen teslim 1+1!


Casa Mia Tuzla’da 139 bin TL

Faber İnşaat tarafından Tuzla’da hayata geçirilen Casa Mia projesi, toplam 61 konuttan oluşuyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Tuzla Casa Mia Evleri’nde 1+1 daireler 139 bin TL’den satışa sunuluyor. Faber İnşaat Casa Mia Tuzla’da banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. 6 bin 658 metrekare alan üzerinde yükselen projesinin sosyal olanakları arasında ise spor alanları, yeşil alanlar, oyun alanları, dinlenme alanları, ve kapalı otopark bulunuyor. 


Casa Mia Tuzla hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Hemen teslim 1+1!


Canan Residence’ta 370 bin TL

Canan Residence, Ataşehir’de Canan Yapı tarafından inşa ediliyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Canan Residence’ta 1+1 daireler 370 bin TL’den satışa sunuluyor. Ataşehir Canan Residence projesinde banka kredisi ile daire sahibi olunabiliyor. 10 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede 18-22 ve 32 katlı 3 blok bulunuyor. Canan Residence Ataşehir projesinin sosyal olanakları arasında ise yarı olimpik yüzme havuzu, spa merkezi, spor alanları, çocuk havuzu, fitness center, çocuk havuzu, güvenlik ve otopark bulunuyor. 


Canan Residence hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 Hemen teslim 1+1!


Country Life’ta 420 bin TL

Country Life projesi, Keleşoğlu İnşaat tarafından Göktürk’te hayata geçiriliyor. Konut teslimleri hemen yapılan Göktürk Country Life projesinde 1+1 daireler 420 bin TL ile 480 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Banka kredisi ile daire sahibi olunabilen Keleşoğlu İnşaat Country Life projesinde toplam 277 daire yer alıyor. Country Life Göktür projesinin sosyal olanakları arasında ise sauna, voleybol sahası, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, kapalı otopark, buhar odası ve güvenlik yer alıyor. 

Country Life hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 Hemen teslim 1+1!


Aslan Residence’ta 235 bin TL

Aslan Residence, Beylikdüzü’nde Enta İnşaat güvencesiyle hayata geçiriliyor. 1+1 dairelerin 235 bin TL’den satışa sunulduğu Beylikdüzü Aslan Residence projesinde yüzde 25 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Kalan konut bedeli ise banka kredisi ile ödeniyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Enta İnşaat Aslan Residence projesinde toplam 90 konut yer alıyor. 6 bin metrekare alan üzerinde yükselen Aslan Residence Beylikdüzü projesinde resepsiyon hizmetleri, 7/24 teknik ve ev servisi hizmetleri, cafe, restoran, TV odası, masaj, Türk hamamı, yüzme havuzu, fitness merkezi, güvenlik ve otopark bulunuyor. 

Aslan Residence hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 Hemen teslim 1+1!


Astera Park’ta 260 bin TL

Halkalı’da 8 bin 447 metrekare alan üzerinde yükselen Astera Park Evleri, 2 bloktan oluşuyor. Genel Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Astera Park Evleri Halkalı projesinde 1+1 daireler 260 bin TL’den satışa sunuluyor. Konut teslimleri hemen yapılan Halkalı Astera Park Evleri projesinde banka kredisi ile daire sahibi olunabiliyor. Genel Gayrimenkul Astera Park Evleri’nin sosyal olanakları arasında ise yüzme havuzu, spor alanları, oyun alanları, güvenlik ve otopark bulunuyor. 

Astera Park hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 Hemen teslim 1+1!


İnci Palas’ta 149 bin TL

Esenyurt’ta GRD İnşaat tarafından inşa edilen İnci Palas projesi, toplam 48 daireden oluşuyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Esenyurt İnci Palas projesinde 1+1 daireler 149 bin TL’den satışa sunuluyor. GRD İnşaat İnci Palas projesinde banka kredisi ile daire sahibi olunabiliyor. Atatürk Havalimanı’na 20 dakika, Bahçeşehir gişelere 3 kilometre, deniz otobüsüne 10 dakika, metrobüse ise 5 dakika uzaklıkta konumlanan İnci Palas Esenyurt projesinin sosyal olanakları arasında ise sosyal tesisler, sauna, fitness salonu ve toplantı odası bulunuyor.

İnci Palas hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 Hemen teslim 1+1!


West Blocks’ta 250 bin 750 TL

West Blocks projesi, Bilgili Holding tarafından Büyükçekmece’de hayata geçiriliyor. 22 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen Büyükçekmece West Blocks projesinde toplam 195 daire yer alıyor. Bilgili Holding West Blocks’ta 1+1 daireler 250 bin 750 TL’den satışa sunuluyor. Konut teslimleri hemen yapılan West Blocks Büyükçekmece projesinde banka kredisi ile daire sahibi olunabiliyor. West Blocks projesinin sosyal olanakları arasında ise fitness center, sauna, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, spor alanları, buhar odası, güvenlik ve kapalı otopark bulunuyor. 

West Blocks hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön