26 / 04 / 2024

Hep İstanbul'da teslim tarihi Nisan 2017 olarak belirlendi!

Hep İstanbul'da teslim tarihi Nisan 2017 olarak belirlendi!

OCAK ayıda İstanbul Esenyurt'ta inşaatına başlanan HEP İstanbul "Hayatımın Evi Projesi"nde inşaat çalışmaları devam ediyor. Projenin ikinci etap satışları başladı..



OCAK ayıda İstanbul Esenyurt'ta inşaatına başlanan HEP İstanbul "Hayatımın Evi Projesi"nde inşaat çalışmaları devam ediyor. E-5 ve TEM bağlantı yolunun kesiştiği noktada yer alan projede 11 blok ve 14 sıra bina ünitesiyle toplam 1424 daire yer alacak. Ekim ayında satışa çıkan ve birinci etap satışları kısa sürede tamamlanan HEP İstanbul'da iki etap satışları devam ediyor. Projede teslimlerin ise 2017 Nisan'da yapılması planlanıyor. 


Projenin lokasyonu, kalitesi ve ulaşılabilir fiyatları ile öne çıktığım söyleyen Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel," Projede fiyatlar 1+1 dairelerde 216 bin TL'den, 2+1 dairelerde 335 bin TL'den ve 3+1 dairelerde ise 430 bin TL'den başlıyor. Müşterilerimiz çeşitli bankalardan mortgage kredisi kullanabilecekleri gibi özel ödeme kolaylıkları da sunuyoruz. Yüzde 5 peşinat veren ve yüzde 50 kredi kullanan müşterilerimiz kalan tutarı 3 eşit taksitte Haziran 2015, Haziran 2016 ve Mart 2017'de ödeyerek ev sahibi olabiliyorlar" dedi. 


Projenin ulaşım açısından avantajlı bir noktada yer aldığına dikkat çeken Ömer Egesel, şunları söyledi: "Proje metrobüse yürüme mesafesinde.Ayrıca 2017 yılında hayata geçmesi planlanan Bakırköy-Beylikdüzü metro güzergâhına da yürüme mesafesinde yer alırken, kuzeyde inşa edilen 3'üncü havalimanı ve 3'üncü köprü güzergahlarına da TEM bağlantı yolu sayesinde kolaylıkla ulaşılabiliyor." 


Hürriyet


Geri Dön