26 / 04 / 2024

HerDem Sağlık Köyü'nde 286 bin liradan başlayan fiyatlar!

HerDem Sağlık Köyü'nde 286 bin liradan başlayan fiyatlar!

Bünyesinde Makro İnşaat ve Decovita Seramik şirketlerinde yer aldığı ETRA Holding, yaşlılara özel hayata geçireceği ilk gayrimenkul projesine Silivri ilçesinin Selimpaşa Ortaköy beldesinde inşa edecek. 



55 yaş ve üstünün ihtiyaç ve taleplerine yönelik tasarlanan ‘HerDem Sağlık Köyü’ tek ve iki katlı konaklardan meydana geliyor. Projede arsa sahibi ve yatırımcı Etra Holding’in çözüm ortakları ise ABD’de yaşlı evleri konusunda faaliyet gösteren Avendella ve Acıbadem Sağlık Grubu oldu. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Türkiye’de yaşlı nüfus olarak tanımlanan 65 yaş ve üzeri kişilerin toplam nüfusun yüzde 8.7’sine tekabül ettiğini dile getiren Ercan Uyan, bu oranın 2040’da yüzde 16.3 olmasının öngörüldüğünü açıkladı. 

Her konakta 14 bağımsız hane ve 100 metrekare iç avlu bulunduğunu, köy için uzun süreli konaklama modeli öngördüklerini de dile getiren Uyan, “Toplam 614 hane olacak. Brüt 60 metrekare olan bağımsız haneler, 1 oda, 1 yaşam alanı, 1 banyodan ve 1 balkon ya da terastan oluşuyor. Fiyatlar 286 bin liradan başlıyor. Satın almadan konaklama isteyenler yemek hariç, sağlık ve temizlik paketi dahil, kişi başı aylık 4 bin 500 lira ücretle konaklayabilecek” dedi.


Web: http://herdemsyk.com/


Geri Dön