29 / 03 / 2024

Herkesin merak ettiği konu: Yasaklar uzatılacak mı?

Herkesin merak ettiği konu: Yasaklar uzatılacak mı?

29 Nisan tarihinden bugüne sokağa çıkma yasağı devam ediyor. Vaka sayılarındaki düşüş büyük bir mutluluk yaratırken, son günlerde vatandaşların gündeminde tam kapanmanın uzatılıp uzatılmayacağı yer alıyor...



Türkiye 29 Nisan tarihinden  bu yana tam kapanma süreci içerisinde. Tam kapanmanın olumlu etkileri görülmeye başlandı, vaka sayıları şuanda 15 binlere gerilemiş durumda.

Milliyet  Gazetesi'nde yer alan habere göre; Vaka sayılarındaki düşüş ve gidişatın iyiye gitmesi ile vatandaşların tam kapanmanın uzatılıp uzatılmayacağını merak ediyor.  
Herkesin merak ettiği konu: Yasaklar uzatılacak mı?

YENİ NORMALLEŞME NE ZAMAN? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 81 ilden gençler ile birliktebir  iftar programında bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs salgınına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan "Yeni normalleşme takvimimizi önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Bu takvimde okulların açılışıyla ilgili süreçte yer alacak. Kabine Toplantısında en önemli madde olacak. Ciddi manada vefat sayısında düşüş var. Aldığımız tedbirlerin netice vermeye başladığını gösteriyor. Vaka sayılarında çok ciddi düşüş var. Bu da aldığımız tedbirlerin netice vermeye başladığını gösteriyor." ifadesini kullandı. 

Herkesin merak ettiği konu: Yasaklar uzatılacak mı?

TAM KAPANMA UZATILACAK MI?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay kendisine yöneltilen tam kapanma sorusuna şu şekilde yanıt verdi:  "Verileri görürüz değerlendiririz ama şu anda bir uzatma gündemimizde yok." 

Tam kapanmada güncel muafiyet listesi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön