29 / 03 / 2024

Hesabınızda 7.500 TL olabilir! Hemen çekin yoksa o para bankanın olacak! İşte detaylar!

Hesabınızda 7.500 TL olabilir! Hemen çekin yoksa o para bankanın olacak! İşte detaylar!

Emekli promosyon ödemeleri bu ayın sonuna kadar uzatıldı. Promosyonu aynı bankadan ya da başka bir bankadan almak istiyorsanız. Bunları önceden öğrenmelisiniz! İşte detaylar!



PROMOSYON TUTARI KESİLİYOR!

Emekli promosyonlarına ilave olarak bazı bankalar yakınlarını getiren vatandaşa da başına 250 lira teklif etmektedir. Ancak her bankanın bir promosyon kuraları bulunmaktadır. Bazı bankaların kampanyaları ve promosyonun nasıl yenileneceği hakkındaki detaylı bilgiler, işte şöyle;

Emekli promosyonlarının sayısı git gide artmaya başladı. Yarış tüm hızı ile sürüyor. Bankalar bu konuda birbirleri ile yarış halindeler. Bu promosyon miktarı belirlendikten hemen sonra emeklilerin maaşlarını aldıkları bankada kalma kararlarını yeniden gözden geçirdikleri bir süreç yaşanıyor. Çok sayıda promosyon kampanyası sunan bankaların tek tek araştırılıyor ve bir karar veriliyor. Kampanyayı güncellemek için bankaya başvuru yapmak gerekiyor.  Aynı bankada devam ettirilmesi halinde de uzatma isteği belirtilmelidir. Bu bağlamda banka önceki taahhüdün kalan süresine ait promosyon tutarını kesip, yeni tutarı emekliye ödemektedir.

Başka bir bankaya havale edilmesi gerekse dahi, kalan süre içerisinde seçilen bankadan taahhüt ve alacağın bulunduğu bankaya iade edilmesi yeterlidir. İade tutarı veya yeni promosyondan kesilen tutar hesaplanırken daha önce alınan promosyon tutarı 36'ya bölünmektedir.

İşte belli başlı bazı bankaların promosyon tutarları:

TEB GÜNCEL PROMOSYON ÜCRETİ NE KADAR?

- Emekli maaşı 1.500 TL'nin altında olan vatandaşlara, 5.500 TL verilirken,

- Emekli maaşı 1.500 ile 2.500 TL arasında olan kişilere, 6.750 TL veriliyor ve

- Emekli maaşı 2.500 TL ve üzerinde olan kişilere ise 8.000 TL promosyon ödemesi yapılıyor.

AKBANK: Emekli maaşı 3.500 TL altında olan vatandaşlara 4.200, 3.500-7.500 TL arasında olan vatandaşlara 4.850, 7.500-10.000 TL arasında olan vatandaşlara 6.250, 10.000 TL'den fazla olan vatandaşlara ise 7.000 TL promosyon ödemesi yapıyor.

TOKİ kura çekiliş tarihleri! TOKİ kura hangi iller açıklandı?

Raporluyken maaş kesintisi nereden alınır?

İslam Memiş gram altında bombayı patlattı! Elindekileri satanlar başlarına vuracak! İşte detaylar!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön