28 / 03 / 2024

Hi-Fit projesinde 2. etap satışa sunuldu!

Hi-Fit projesinde 2. etap satışa sunuldu!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Hi-Fit

Bahçeşehir'de inşa edilen hi-Fit projesinde satış adedi 100'ü geçerken, 2. etap satışlar başladı.610 rezidans konut bulunan projede 72 ay sıfır faiz kampanyası 31 Mayıs 2014 tarihinde son bulacak.



Dumankaya İnşaat'ın, Bahçeşehir'de hayata geçirdiği hi-Fit projesinde satış adedi 100'ü geçerken, 2. etap satışlar başladı. Sağlık, spor ve teknolojiyi buluşturan projede evlerin içinden, sosyal alanlara, restoranlardan ara katlara kadar her alanda spor ve sağlıklı yaşan üniteleri yer alıyor. 


610 rezidans konut bulunan projede 72 ay sıfır faiz kampanyası 31 Mayıs 2014 tarihinde son bulacak. 


Dumankaya hi-Fit projesinde 4 bin 500 metrekarelik bir spor merkezi bulunacak. Projede yaşayanlar bu spor salonunun yanı sıra evlerinde de spor yapabilecek. Akıllı ev sistemleri sayesinde tv ekramndan spor salonuna bağlanan daire sakinleri dilerse bireysel çalışacak, dilerse evinden sınıf derslerine iştirak edecek. Ara katlarda açık spor alanlarına yer verilen projede diyet yemeklere özel restoran ve vitamin bar da yer alacak. hi-Fit projesine olan ilgiden duyduğu memnuniyetini dile getiren  Dumankaya İnşaat  Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya "hi-Fit projesi daha önce sektörde yapılmayanı hayata geçiren bir proje" dedi. 


Hürriyet


projeye sor



Geri Dön