29 / 03 / 2024

Hill Kartal Evleri Yakacık fiyatları!

Hill Kartal Evleri Yakacık fiyatları!

Firma: Almalar, İskurt, Nergo İş Ortaklığı

Proje: Hill Kartal

Hill Kartal Evleri Yakacık fiyatları konutların alanları ve konumlarına bağlı olarak değişiyor. Lansman dönemine özel yüzde 15 indirim uygulanan proje E-5 karayoluna 2 dakika yakınlıkta yer alıyor.



Almalar, İskurt ve Nergo İş Ortaklığı tarafından inşa edilen  Hill Kartal  Rezidans'ta konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 3+1 ara kat dubleks olarak tasarlandı. Proje 13 ve 28 katlı 2 blok halinde yükseliyor. 


Hill Kartal Evleri Yakacık fiyatları üzerinden lansmana özel olarak peşin alımlarda yüzde 15 indirim yapılıyor. Proje 5 bin 821 metrekarelik arsa alanına sahip.


Yüzde 50 peşinatta kalan bedelin firma bünyesinde 36 ay taksitlendirildiği Hill Kartal Konutları İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Yakacık bölgesinde hayata geçiriliyor. 


Hill Kartal Yakacık'ta açık fitness alanı, açık kapalı yüzme havuzları, şelale, sauna, yürüyüş alanı, basketbol ve voleybol sahası, iki çocuk parkı, kafeterya, çocuk bakım ünitesi, buhar odaları, sinema salonu ve tenis tortu gibi sosyal donatılar mevcut. 


Hill Kartal Evleri Yakacık fiyatları 330 bin TL'den başlıyor. Banka kredisiyle vade fırsatı sunan projede dairelerin büyüklükleri 77,61 metrekare - 175,92 metrekare şeklinde dizayn edildi. 


Teslimlerin 2018 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi öngörülen Yakacık Hill Kartal Evleri Kartal Metro istasyonuna ve E-5 karayoluna 2 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 12 dakika, Marina'ya 8 dakikalık mesafede bulunuyor. 


Hill Kartal Yakacık adres bilgileri: Hürriyet Mah. Çalıkuşu Sok. No: 40 Kartal/ Yakacık/ İSTANBUL


Hill Kartal satış ofisi 

Telefon: 444 90 61

Web: www.hillkartal.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön