25 / 04 / 2024

Hill Kartal görselleri!

Hill Kartal görselleri!

Firma: Almalar, İskurt, Nergo İş Ortaklığı

Proje: Hill Kartal

Hill Kartal Residence'de konutların 2018 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Projede 1 oda 1 salondan 3 oda 1 salon dublekse kadar farklı daire tipleri sunuluyor. İşte Hill Kartal görselleri...



Hill Kartal Evleri İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Yakacık bölgesinde inşa ediliyor. 2018 yılı Haziran ayında tamamlanması öngörülen projede 193 tane daire bulunuyor. 


Lansmana özel yüzde 15 indirim uygulanan  Hill Kartal  Rezidans'ta dairelerin büyüklükleri 77.61 ile 175.92 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Proje Almalar, İskurt ve Nergo İş Ortaklığı imzası ile yükseliyor. 


Yakacık Hill Kartal Konutları 1+1, 2+1, 3+1 ve 3+1 ara kat dubleks olarak dizayn edildi. Proje 5 bin 821 metrekarelik alan üzerinde hayata geçiriliyor. 


Hill Kartal Yakacık Residence lokasyon bilgilerine göre; Sabiha Gökçen Havaalanına 12 dakika, Marina'ya 8 dakika, E-5 karayoluna ve Kartal Metro istasyonuna 2 dakikalık mesafede yer alıyor. 


Hill Kartal Evleri fiyatları metrekare bazında 3 bin 400 lira yerine 2 bin 890 lira, konutların satış fiyatları ise 264 bin TL yerine 225 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Almalar-İskurt-Nergo Hill Kartal'da şelale, çocuk bakım ünitesi, yürüyüş alanı, bay- bayan sauna, fitness, basketbol ve voleybol sahası, açık yüzme havuzları, kafeterya, sinema salonu, tenis tortu, iki çocuk parkı, kapalı yüzme havuzu, açık fitness alanı ve buhar odaları gibi ortak yaşam alanları sunuluyor.  

Hill Kartal görselleri!

Hill Kartal görselleri!


Hill Kartal görselleri!


Hill Kartal görselleri!

21 soruda Hill Kartal Almalar-İskurt-Nergo projesi!

Hill Kartal Yakacık adres: Hürriyet Mah. Çalıkuşu Sok. No: 40 Kartal/ Yakacık/ İSTANBUL


Hill Kartal Rezidans satış ofisi 

Telefon: 444 90 61

Web: www.hillkartal.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön