18 / 04 / 2024

Hill Kartal Residence ne zaman teslim?

Hill Kartal Residence ne zaman teslim?

Firma: Almalar, İskurt, Nergo İş Ortaklığı

Proje: Hill Kartal

Konum bilgisine göre Kadıköy’e 36 dakika kadar uzaklıkta yer alan Hill Kartal projesi toplam 193 daireden oluşuyor. Peki Hill Kartal Residence ne zaman teslim?



'Hill Kartal Residence ne zaman teslim?' sorusuna cevap vermeden önce projenin özelliklerine değinelim. Proje İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Yakacık bölgesinde yükseliyor.


Çalıkuşu Sokak  Hill Kartal  ev tipleri

Toplam 193 daireden meydana gelen projede daire alternatifleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks şeklinde dizayn edildi. Proje toplam 5 bin 800 metrekare arsa alanında hayata geçiriliyor.


Hill Kartal nerede?

Proje lokasyona göre Kadıköy-Kartal Metrosu Yakacık İstasyonu’na 5 dakika, metro ile Taksim’e 55 dakikada, Kadıköy’e 36 dakika, TEM Otoyolu’na 5 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika ve İDO Pendik-Yalova İskelesi’ne ise 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.


Yakacık Hill Kartal fiyatları

Ödemelere göre  lansmana özel yüzde 15 indirimin sağlanan projede daire fiyatları 264 bin liradan, 225 bin liraya kadar düşüyor. Proje Almalar, İskurt ve Nergo iş ortaklığı imzasıyle yükseliyor.


Hill Kartal Residence ne zaman teslim?

İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Yakacık bölgesinde yükselen projede daire teslimleri 2018 yılının Haziran ayında yapılması planlanıyor. Projede daire alanları 77.61 metrekareden başlayıp 175.92 metrekareye kadar yükseliyor.


Hill Kartal adresi

Hürriyet Mah. Çalıkuşu Sok. No: 40 Kartal/ Yakacık/ İSTANBUL


Hill Kartal iletişim

Tel: 444 90 61 

Web: www.hillkartal.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön