20 / 04 / 2024

Hill Kartal Rezidans fiyatları!

Hill Kartal Rezidans fiyatları!

Firma: Almalar, İskurt, Nergo İş Ortaklığı

Proje: Hill Kartal

Hill Kartal Rezidans fiyatları konutların alanları ve cephelerine göre değişiklik gösteriyor. İstanbul Anadolu Yakası Kartal Yakacık'ta inşa edilen proje 193 tane daireden oluşuyor.



Hill Kartal Rezidans fiyatları üzerinden yüzde 15 lansman indirimi yapılıyor. Almalar, İskurt ve Nergo İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen projenin 2018 yılı Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor. 


Yakacık Hill Kartal'da 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon ara kat dubleks daire tipleri sunuluyor. Proje 5 bin 821 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 


13 ve 28 katlı 2 blok halinde yükselen  Hill Kartal  Konutları İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Yakacık bölgesinde bulunuyor. Proje 193 adet konuttan meydana geliyor. 


Hill Kartal Residence açık kapalı yüzme havuzları, yürüyüş alanı, iki çocuk parkı, kafeterya, çocuk bakım ünitesi, sauna, şelale, sinema salonu, basketbol ve voleybol sahası, tenis tortu, açık fitness alanı ve buhar odaları gibi sosyal imkanlara sahip. 


Hill Kartal Rezidans fiyatları 264 bin TL'den başlıyor, lansman indirimiyle 225 bin TL'ye kadar iniyor. Projede konutların alanları 77,61 ile 175,92 metrekare arasında değişiyor. 


Hill Kartal Yakacık Evleri Marina'ya 8 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 12 dakika, E-5 karayoluna ve Kartal Metro istasyonuna 2 dakikalık mesafede yer alıyor. 


Yakacık Hill Kartal adresi: Hürriyet Mah. Çalıkuşu Sok. No: 40 Kartal/ Yakacık/ İSTANBUL


Hill Kartal satış ofisi 

Telefon: 444 90 61

Web: www.hillkartal.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön