18 / 04 / 2024

Hillpark'ta, Arrital Cucine'in merkez showroom'u açıldı

Hillpark'ta, Arrital Cucine'in merkez showroom'u açıldı

Dünya mobilya sektörünün markalarından İtalyan Arrital Cucine, Simetri Tasarım distribütörlüğünde Türkiye pazarına girdi.

 



İstanbul ve Ankara'da üç noktada satışına başlanan Arrital Cucine, Türkiye çapında 15 satış noktasına ulaşmayı hedefliyor. 49 ülkede faaliyet gösteren İtalyan mutfak markası Arrital Cucine, Bahçeşehir'de bulunan Hillpark'ta merkez showroom'unu hizmete açtı.

Türkiye köprü

Arrital CEO'su Mauro Giacomini, şirketlerinin 49 ülkede faaliyet gösterdiğini belirterek klasik ve modern tarzda geniş bir ürün yelpazelerinin olduğunu vurguladı. Mauro Giacomini “Bugün dünya mobilya sektörünün dev isimlerinden başarılı mutfak temsilcisinin Türkiye pazarına gelişi için bir araya geldik. Bu yeni ekonomik düzeninin çok önemli bir parçası. Türkiye bu yeni sisteminin başlıca giriş kapılarından birini temsil ediyor. Şekillenen yeni dünya düzeninde doğu ile batının buluşma noktası olan İstanbul'da bulunmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.
Arrital Cucine olarak, klasik ve modern tarzdaki geniş bir ürün yelpazesine sahip olduklarını belirten Mauro Giacomini, “Üretimdeki yüksek kapasiteli ve kalite standartlarının yanı sıra doğal ve sağlıklı ürün kullanımına önem vermektedir. Şimdi bu deneyim ve kaliteyi Türkiye'ye taşıma zamanı. Türkiye'de ürünlerimizi simetri tasarımı ile getiriyoruz” diye konuştu.
Hürriyet
 


Geri Dön