19 / 04 / 2024

Hilmi Işıkören Adana'da iş ve hayata dair seminer verecek!

Hilmi Işıkören Adana'da iş ve hayata dair seminer verecek!

1A Plus emlak markası sponsorluğunda Işıkören Danışmanlık ile ülke genelinde iş ve hayata dair motivasyon konuşmaları dizisi başlattı. Işıkören, "Hilmi Işıkören ile iş ve hayata dair sohbet buluşmaları” isimli seminerler verilecek.



1A Plus emlak markası sponsorluğunda Işıkören Danışmanlık ile ülke genelinde iş ve hayata dair motivasyon konuşmaları dizisi başlattı. İşbirliği çerçevesinde, Işıkören Danışmanlık şirketinin kurucu ortağı ve emlak duayeni Hilmi IŞIKÖREN yurt çapında “Hilmi Işıkören ile iş ve hayata dair sohbet buluşmaları” isimli seminerler verilecek.


İlki İzmir’de gerçekleştirilen ardından Antalya’da yüzlerce kişinin katılımı ile devam eden motivasyon konuşmalarının üçüncüsü 20 Ekim Salı, 18:00 – 20:00 saatleri arasında  Adana  Seyhan Otel’de gerçekleştirilecek. Motivasyon konuşmaları dizisi ile ilgili görüşlerini aldığımız Hilmi IŞIKÖREN “Motivasyon hepimizin ihtiyacı. Çünkü hayat daima aynı çizgide gitmiyor. Zor zamanlar da oluyor, böyle zamanlarda kendimizi motive edecek dışarıdan bir güdüleyiciye ihtiyaç duyabiliyoruz. Bu motivasyon, hoş bir kitap, keyifli bir film, neşeli bir tatil ya da sıcak bir dost sohbeti olabiliyor. Motivasyon konuşmaları da bu amaçla olumlu bakış açısı geliştirmeye farkındalık sağlasın diye ülke çapında gerçekleştiriliyor. Katılımın geniş olması için tüm seminerleri 1A Plus’ın sponsor desteği ile ücretsiz yapıyoruz. Sevgi, mutluluk gibi hayatımızdaki önemli değerlerle birlikte iş hayatında başarı ve motivasyon gibi kavramlar üzerine fikir ve tavsiyelerden oluşan 1.5 saatlik motivasyon konuşmamı bu kez Çukurova bölgesi için Adana’da gerçekleştirmekten çok mutluyum.” dedi. 1A Plus Türkiye kurucu ortağı Ebubekir Sevimli ise “Motivasyon ve başarı ile olumlu değişimlerin kolayca gerçekleşebileceğimize olan inancımızdan ötürü Sn. Hilmi Işıkören’in ülke çapındaki motivasyon konuşmaları dizisine sponsor olmayı tercih ettik. Daha büyük kitleler bu bilgilerden faydalansın diye katılımı ücretsiz yaptık. Markamızın büyümesi sürecinde böyle bir sosyal sorumluluğa destek olduğumuz için çok memnunuz.” diye açıklama yaptı.


‘1A Plus sponsorluğunda Hilmi Işıkören ile iş ve hayata dair sohbet buluşmaları’ motivasyon konuşması etkinliği 20 Ekim Salı günü 18:00 – 20:00 arasında Adana Seyhan Otel’deki etkinliğe ücretsiz katılmak için 0553 189 93 93 nolu telefondan rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.


Geri Dön