25 / 04 / 2024

Hilmi Uytun: Yarışma inşaat sektörünü motive edecek!

Hilmi Uytun: Yarışma inşaat sektörünü motive edecek!

Sign of the City'nin Mutlu Mekânlar Sponsoru Hâfele'nin Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, yarışmanın inşaat sektörünü motive edeceğini ifade etti. Uytun, yarışa ilk yılında yoğun talep gelmesine de dikkat çekti.



HAFELE, Daikin ve Cushman& VVakefield sponsorluğunda, Tüı kiye'nin en güçlü ve etkili medya markası Hürriyet'in düzenlediği Sign of The City Avvaıds yarışmasında ödül kazananlar 6 Kasım'da Four Seasons İstanbul at The Bosphorus otelinde, görkemli sahne şovlarının da yer aldığı final gecesinde açıklandı. 


Çok güzel bir yarışma ve gece olduğunu dile getiren Hafele Türkiye İcra Kurulu Başkam Hilmi Uytun. "İlk defa olmasına rağmen, bu kadar geniş bir katılımcı sayısına ulaşması bence konunun ne kadar isabetli olduğunun kanıtıdır. Hürriyet gazetesinin bu anlamdaki öncülüğü sayesine sektör kendini ileriye götürecek çalışacak bir motivasyon kaynağı daha bulmuş oldu" dedi. 


Yarışma kriterlerine bağlı olarak sektörün kaliteyi yükseltmek adına kesinlikle ek bir çaba göstereceğini düşündüğünü söyleyen Uytun. 

"Bu yarışmada elemeye kalmak, kazanmak artık sektördeki herkes için önemli bir avantaj yakalamak anlamına geliyor. Bu elbette son tüketici üzerinde de önemli bir faik yaratacak. Firma olarak biz, en başından itibaren bu yarışmayı destekliyor olmanın onurunu yaşıyoruz. Sektördeki lider konumumuz sebebi ile ilerleyen yıllarda da bu yarışmanın gelişerek daha fazla ilgi odağı olacağına inanıyoruz" diye konuştu. 


DESTEK VERECEĞİZ !


Gayrimenkul sektörüne de yeni bir soluk getireceği inancıyla, bu önemli etkinliğin bir parçası olmaktan mutlu olduklarının altını çizen Hilmi Uytun, "Yurtdışına uzanan uluslararası çapta bir etkinlik olma yolunda önemli biı adım atıldı. Bu etkinlik, gayrimenkul alanında Turk tasarım ve üretim gucunu tum dünyaya anlatma fırsatı veren güçlü bir platform oluşturacak. Tabii ki önümüzdeki senelerde de bu oluşumu desteklemeye devam edeceğiz. Sektörde uluslararası biı oııeme sahip olması için uluslaıarası netvvork imkanlarımızı kullanarak katma değer yaratmaya çalışacağız" ifadeler ini kullandı. 


Büyümeye devam ettik!


SEKTÖR için çok keyifli bir yıl olmasa da büyümeye devam ettiklerinin altını çizen Hilmi Uytun. "Bunu pazar payımızı artırarak başardık. Gerek son tüketicinin, gerek müteahhit iş ortaklarımızın gerekse mutfak, banyo ve kapı üreticisi iş ortaklarımızın bizi daha çok tercih etmesi buna imkan tanıdı. Son 2 ayda tekrar toparlanan konut satışları ile birlikte gelecek seneki hedefimizde, çok daha güzel bir büyümeyi planlar hale geldik. Özellikle yeni ürünlerimiz ile sektöre yepyeni bir soluk gerileceğiz" diye konuştu. Yurtdışına uzanan uluslararası çapta bir etkinlik olma yolunda önemli bir adım atıldığını belirten Uytun, "Bu etkinliğin gayrimenkul alanında Türk tasar un ve üretim gücünü tum dünyaya anlatacak bir platform olabileceğine inandıklarını söyledi. 


Gelir artınca eve harcanıyor!


TÜRKİYE'nin genç nüfusu ile çok hızlı büyüdüğüne değine Hilmi Uytun. "Gelir aıtmaya başladıkça tlıketicileı ilkolaıak evlerine paıa harcamaya başlıyor. Çunku insanlann çoğunluğu evlerinde mutlu oluyor. Bu yüzden ulaşılabilir olmak bizim için çok önemli. Yaptığımız işte tasanmdan fiyata kadaı ulaşılabilir olmak gerekiyor" diye konuştu. 


Hürriyet


Geri Dön