10 / 05 / 2024

Historia AVM, Mercedes hediye ediyor!

Historia AVM, Mercedes hediye ediyor!

Historia Fatih AVM yıldönümünde süper bir kampanya ile 2010 Model Mercedes C 180 K veriyor



Historia Fatih Alışveriş ve Yaşam Merkezi kuruluşunun birinci yılında düzenlediği kampanyada, Historia 2010 Düşlerin Başkenti sloganıyla hem 1 yılını tamamlamış olmanın, hem de 2010 yılına girerken vereceği 2010 Model Mercedes heyecanına vurgu yapıyor. Yılbaşı arifesinde yapılacak çekilişte 2010 C Serisi Mercedes'in yanı sıra kampanyasını 70 adet değerli hediye ile taçlandıracak olan Historia, herkese tek seferde yapacağı 100 TL alışveriş karşılığında çekilişe katılma imkânı sunuyor.

Historia Fatih Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin 1. yılı onuruna düzenlediği kampanyasına 15 Ağustos-30 Kasım tarihleri arasında katılım gerçekleştirilecek. 15 Aralık 2009 tarihinde yapılacak çekilişte, 2010 Model C Serisi Mercedes'in yanı sıra 3 Adet Sony LCD 102 Ekran TV, 2 Adet Sony Vaio Notbook, 5 Adet Giant Simple Marka Bisiklet, 10 Adet Nokia Cep Telefonu ve 100 TL değerinde 50 adet hediye çeki sahiplerini bulacak.

Geçtiğimiz bir yıl içinde sektördeki yerini attığı emin adımlarla şekillendiren ve çizgisini rahat, güvenli ve keyifli bir alışveriş ve yaşam merkezi olabilme yolunda durmadan ileriye taşıyan Historia, sonbaharda yapacağı çekilişle bir kişiyi değil, onlarca kişiyi mutlu edecek bir kampanyayı tercih ediyor. 2010 yılına girerken, İstanbul'un merkezi Tarihi Yarımada içinde ilk ve tek alışveriş merkezi olma özelliğinden hareketle, İstanbul'un imajına ayrıca vurgu yapan Historia, Düşlerin Başkenti misyonunu sahipleniyor.

Historia Fatih Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde 15 Ağustos tarihinde başlayarak, 30 Kasım'da sonlanacak ve 15 Aralık tarihinde yapılacak çekilişle talihlilerin belirleneceği kampanyaya birden fazla katılım gerçekleştirerek daha fazla şansı yakalamak da mümkün.


Geri Dön