28 / 03 / 2024

H&M, Adana Optimum AVM''de açılacak!

H&M, Adana Optimum AVM''de açılacak!

Dünyaca ünlü ve birçok ülkede mağazası olan H&M Adana'daki Optimum AVM'de mağaza açmaya hazırlanıyor. H&M Türkiye Ülke Müdürü Thomas Coellner, Adana'da mağaza açacakları için çok memnun olduğunu belirtti.



1947 yılında İsveç'te kurulan ve bugün franchise pazarlar da dahil olmak üzere 61 ülkede yaklaşık 4 bin mağazası bulunan H&M, dünyaca ünlü birçok markayı Adanalılarla buluşturan Optimum AVM'de yerini almaya hazırlanıyor. H&M Türkiye Ülke Müdürü Thomas Coellner, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin pek çok önemli noktasında yer almaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtirken, "Adana yüksek alım gücü ve moda anlayışıyla yer almak istediğimiz illerin başında geliyordu. Moda severlerin heyecanla alışveriş yapacakları çok keyifli bir mağaza açmaya hazırlanıyoruz" dedi. 



Habertürk Güneyli





Bu haber Türkiye Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;




Dünyanın en büyük moda perakendecilerinden H&M, Adana'daki ilk mağazasını Optimum Alışveriş Merkezi'nde açıyor. 1947 yılında İsveç'te kurulan ve bugün franchise pazarlar da dahil olmak üzere 61 ülkede yaklaşık 4 bin mağazası bulunan H&M, dünyaca ünlü birçok markayı Adanalılarla buluşturan Optimum AVM'de yerini almaya hazırlanıyor. İsveçli moda markası H&M,  Adana  mağazasını 2016 yılı sonbaharında açmayı planlıyor. 

H&M Türkiye Ülke Müdürü Thomas Coellner, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin pek çok önemli noktasmda yer almaktan büyük mutluluk duyduklarım belirtti. 



Türkiye Gazetesi




Bu haber Hürriyet Çukurova Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;




DÜNYANIN en büyük moda perakendecilerinden H&M, Adana'daki ilk mağazasını Optimum Alışveriş Merkezinde açıyor. 19-17 yılında isveç'te kurulan ve buğun franchise pazar lar da dahil olrrıak üzere 61 ülkede yaklaşık 4 bin mağazası bulunan H&M, dünyaca ünlü birçok markayı Adanalılarla buluşturan Optimum AVM'de venni almaya hazırlanıyor. İsveçli moda markası H&M Adana mağazasını 2016 yılı sonbaharında açmayı planlıyor. 

H&M Türkiye Ülke Muduru Thomas Coellner, yaptığı açıklamada. Türkiye'nin pek çok önemli noktasında yer almaktan buyuk mutluluk duyduklarını belirtirken. "Adana yüksek alım gucu ve moda anlayışıyla yer almak istediğimiz illerin başında geli yordu. Moda severlerin heyecanla alışveriş yapacakları çok keyifli bir mağaza açmaya hazırlanıyoruz" dedi. 

H&M Türkiye pazanna 7.010 yılında giriş yaptr. Türkiye genelinde 48 mağaza ve 2000 in üzerinde personel ile hizmet veren H&M müşterilerinin kişisel stiller ini yaratabilmeleri için en son trendleri ve ilham veren parçaları içeren geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. 



Hürriyet Çukurova




Bu haber Posta Çukurova Gap Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;




Dünyanın en büyük moda perakendecilerinden H&M, Adana'daki ilk mağazasını Optimum Alışveriş Merkezinde açıyor. 1947yılında İsveç'te kurulan, 61 ülkede yaklaşık 4 bin mağazası bulunan H&M, Adana mağazasını 2016 yılı sonbaharında açmayı planlıyor. H&M Türkiye Ülke Müdürü Thomas Coellner, Türkiye'nin pek çok önemli noktasında yer almaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek "Adana yüksek alım gücü ve moda anlayışıyla yer almak istediğimiz illerin başında geliyordu. Moda severlerin heyecanla alışveriş yapacakları çok keyifli bir mağaza açmaya hazırlanıyoruz" dedi. Türkiye pazarına 2010 yılında giriş yapan H&M. ülke genelinde 48 mağaza ve 2 bin üzerinde personel ile hizmet veriyor. 



Posta Çukurova Gap


Geri Dön