20 / 04 / 2024

H&M, Bornova Point AVM'de açıldı!

H&M, Bornova Point AVM'de açıldı!

İsveçli moda markası H&M, Türkiye'deki tek full konsept (erkek kadın çocuk giyim ve ev dekorasyon) mağazasını İzmir'de açtı.



İsveçli moda markası H&M, Türkiye'deki tek full konsept (erkek kadın çocuk giyim ve ev dekorasyon) mağazasını İzmir'de açtı. Bornova Point AVM'de 3 bin 200 metrekare alanda hizmete giren mağaza ilk müşterisine bin lira hediye çeki verdi. Çeki, demir çelik fabrikasında ocak bakımcısı olarak çalışan Ali Özilter, koşarak kazandı.


İsveç moda markası H&M, 2010 yılında girdiği Türkiye pazarında 42'nci mağazasını İzmir'in Bornova İlçesi'ndeki Point AVM'de açtı. 3 bin 200 metrekare genişliğindeki mağaza H&M'in Türkiye'deki tek full konsept mağazası. Mağazanın içinde kadın erkek çocuk giyim ve ev dekorasyon malzemeleri yer alıyor. H&M Türkiye Ülke Müdürü Thomas Coellner, bu mağazayı açmak için uygun lokasyon beklediklerini en doğru lokasyonu bulduklarında açtıklarını belirterek, İzmirli'nin modaya olan düşkünlüğünün, genç nüfusunun, ekonomik ve kültürel yapısının bu tercihte etkili olduğunu ifade etti. 79 personelin görev yaptığı mağazada iç giyim, kozmetik, spor aksesuarları da satılıyor. Mağaza haftanın yedi günü 10.00- 22.00 saatleri arasında hizmet verecek. H&M açılış nedeniyle "Erken kalkan kazanır" sloganıyla ilk 100 kişiye yüzde 20 indirim çeki, ilk kişiye de bin lira hediye çeki verdi. 


Dünya



Haber Hürriyet Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


H&M Türkiye'nin en büyük ve ilk full konsept mağazasını İzmir'de açtı. Mağaza, Bornova Point AVM'de hizmete girdi. H&M Tüıkiye Ülke Müdüıü Thomas Coellner,  İzmir  mağazası için en uygun lokasyonu beklediklerini kaydetti. 


İzmirlinin modaya olan düşkünlüğünün, genç nüfusunun, ekonomik ve kültürel yapısının bu tercihte etkili olduğunu ifade eden Coellner, "Bu mağaza da bu kente inancımızın bir göstergesi. Dünya genelindeki sayılı full konsept mağazalarımızdan biri oldu. Kadın, erkek ve çocuk segmentinin yaııı sıra ev dekorasyonu da var" dedi. 


İZDİHAM BİZİ ŞAŞIRTTI 

Thomas Coellner, geçen ay 'Balmain markasıyla düzenledikleri İstanbul lansmanında yaşanan izdihamla ilgili değerlendirmede de bulundu. Coellner, "Boylesini beklemiyor duk. Aynı şeyler in yaşanmaması için farklı çalışmalar düşüneceğiz" diye konuştu. 


Hürriyet Ege


Geri Dön