19 / 04 / 2024

Hollywood emlak sektöründe!

Hollywood emlak sektöründe!

Hollywood’da yıldızlar oyunculuk dışında emlak sektörü sayesinde de para kazanmaya başladı. Ünlü oyuncular, satın aldıkları evleri bir yıl dolmadan satışa çıkarıp milyonlarca dolar kâr ediyor



Hollywood ünlüleri artık emlak alıp satarak para kazanıyor. Telegraph gazetesinin haberine göre televizyon yıldızı Ellen DeGeneres’ten, aktris Jennifer Aniston’a kadar birçok isim satın aldıkları evlerde kısa süre oturduktan sonra karlı bir fiyata yeniden satışa çıkarıyor. DeGeneres,  Los Angeles’ta 55 milyon dolara aldığı malikâneyi sadece altı ay oturduktan sonra 70 milyon dolara sattı. TV yıldızı daha önce de aktör Brad Pitt’in Malibu’daki evini alıp kârlı fiyata satmıştı.


İki katından fazlaya sattı


Aniston ise 2006’da 13.5 milyon dolara aldığı evi birkaç yıl sonra 35 milyon dolara satmayı başardı. Los Angeles’taki emlak fiyatlarının artışından faydalanan bir diğer ünlü ise Örümcek Adam’ı canlandıran ve 8 milyon dolara aldığı evi, bir yıl bile oturmadan satışa çıkaran Tobey Maguire. Aktör bu satıştan iki milyon dolar kâr etti.


Milliyet




Geri Dön