16 / 04 / 2024

Hoover'ın 1 milyonuncu kurutma makinesi için tören düzenlendi!

Hoover'ın 1 milyonuncu kurutma makinesi için tören düzenlendi!

Candy Group’un Eskişehir'de kurulu bulunan Renta Fabrikası'nda bir milyonuncu kurutma makinesinin üretim bandından çıkması nedeniyle tören düzenlendi. Candy Group Başkanı Fumagalli: "Önümüzdeki üç yıl sonunda iki milyonuncu makineyi üretmeyi hedefliyoruz"




Candy Group'un Eskişehir'de kurulu bulunan Renta Fabrikası'nda bir milyonuncu kurutma makinesinin üretim bandından çıkması nedeniyle tören düzenlendi.


Törene Candy Group Başkanı Aldo Fumagalli, Denizaşırı Pazarlar Başkanı Marco Corno, Candy Group Euroasia Türkiye Genel Müdürü Andrea Ojetti ve çalışanlar katıldı. 


Fumagalli, yaptığı konuşmada, 2009 yılında Türkiye'de kurutma makinesi üretmeye başladıklarını belirterek, "Bu tarihten günümüze bir milyon adete ulaştık. Önümüzdeki üç yıl sonunda iki milyonuncu makineyi üretmeyi hedefliyoruz" dedi.


Fumagalli ve beraberindekiler fabrika gezisinin ardından, üretim bandından çıkan kurutma makinelerinin en büyük sorunu olan su toplama problemini ortadan kaldırmak için Hoover tarafından geliştirilen Aquavision özelliğine sahip Hoover Dynamic Heat Pump'ın önünde fotoğraf çektirdi.


AA


Geri Dön