25 / 04 / 2024

Hülya Avşar Ayvalık'taki yazlığını Yavuz Bingöl'e sattı

Hülya Avşar Ayvalık'taki yazlığını Yavuz Bingöl'e sattı

Hülya Avşar, akciğer kanseri nedeniyle hayatını kaybeden annesinin rahatsızlık dönemini geçirdiği yazlığı 500 bin TL'ye eşyalarıyla Yavuz Bingöl'e sattı



Hülya Avşar'ın 10 yıldır her yaz ailesiyle tatil yaptığı Ayvalık Sarımsaklı'daki yazlığını bir ay önce Yavuz Bingöl'e sattığı ortaya çıktı. Avşar'ın geçen günlerde ücret almadan "Uzak" adlı şarkısının klibinde de oynadığı Bingöl'e 450 metrekarelik havuzlu yazlığını yaklaşık 500 bin TL'ye sattığı öğrenildi. Avşar başlangıçta 750 bin TL'den satışa çıkardığı yazlığını annesi Emral Avşar'ın vefatının ardından elden çıkarmaya karar verdiğini açıkladı.
 Avşar, akciğer kanserine yakalanan annesinin rahatsızlık dönemini Ayvalık'taki yazlıkta geçirdiğini belirtti ve bu nedenle annesinin vefatından beri de o kötü günleri hatırlamamak için iki yıldır yazlığa gidemediğini söyledi. En son 15 gün önce gittiği Ayvalık'ta Avşar, iki yıldır yakın arkadaşına ait olan Funda Otel'de kalıyor.
Şu günlerde 1 Haziran'da Broadway'de sahnelenecek olan ve başrolünü oynayacağı "Keşanlı Ali Destanı"nın provalarına hız veren Bingöl de Avşar'ın yazlığını annesi ünlü ozan Şahsenem Bacı için satın aldığını belirtti. Ayvalık Sarımsaklı'ya 7 kilometre mesafede zaten bir yazlığının olduğunu anlatan Bingöl, bu kez annesini düşünerek yatırım yaptı.
Üç yıl önce Ayvalık'taki Çiçek Adası'na 4 milyon euro'ya talip olan ancak adanın sahiplerinin 8 milyon euro istemesi üzerine bu isteğini gerçekleştiremeyen Avşar, yeni bir yazlık almayı planlıyor.
Milliyet


Geri Dön