26 / 04 / 2024

Hülya Avşar satamadığı villasını dizilere kiraladı

Hülya Avşar satamadığı villasını dizilere kiraladı

Hülya Avşar, geçtiğimiz aylarda satışa çıkardığı ancak alıcı bulamadığı Büyükdere'deki dört katlı villasını başrollerini Murat Han ile Begüm Birgören'in oynayacağı dizinin çekimleri için Gold Film'e kiraya verdi



Şu günlerde üç yıllık sevgilisi Sadettin Saran ile ayrılık haberleriyle gündeme gelen Hülya Avşar, geçtiğimiz aylarda satışa çıkardığı ancak alıcı bulamadığı Büyükdere'deki dört katlı villasını FOX'un yeni dizisi "Ömre Bedel"in çekimleri için Gold Film'e kiraya verdi. Doğulu bir altın tüccarının âşık olduğu kız uğruna verdiği mücadeleyi konu alan dizide, Murat Han ve Begüm Birgören başlıca rolleri paylaşıyor. Gold Film'in Avşar'a aylık 10 bin euro kira ödeyeceği öğrenildi.

GEÇEN hafta sonu NTV'de Gülay Afşar'ın sunduğu "Haber Merkezi Hafta Sonu" programına telefonla bağlanan Hülya Avşar, özel hayatıyla ilgili de şu açıklamayı yaptı: "Keyfim yerinde. İnsanın özel hayatında değişikler çok kısa anlar içinde de olabiliyor. Anlayan anlar. Her şey yolunda. Mutluyum. Her şeyden önce sağlıklıyız, sıhhatliyiz. Her şeyden önce işlerimiz yolunda. Severek yapacağım projeler var. Özel hayatımda da çok keyifliyim şu anda."
Bora Bağcıbaşı/Milliyet Cafe

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

 

Evler kiraya gitti

 

Hülya Avşar, Büyükdere'deki 4 katlı tarihi köşkünü Fox TV'deki `Ömre Bedel' dizisine kiraya verdi. Sevgilisi Sadettin Saran'ın Kemerburgaz'daki villasına taşındıktan sonra bu köşkü kiraya vereceğini açıklayan Hülya Avşar diziden aylık 15 bin TL kazanacak. Avşar dizi bittiği takdirde köşkünü başka yapımlar için kiraya verecek.

Yapımcı Osmantan Erkır ise Ebru Gündeş ile evlilik planları yaptığı sırada İstinye'de tarihi bir köşk almıştı. Sevgililer ayrılınca ahşap köşk boş kaldı. Osmantan Erkır köşkünü Kanal D'deki `Geniş Aile' dizisine kiraladı.
Posta


Geri Dön