19 / 04 / 2024

Hürriyet Hill Kartal fiyat!

Hürriyet Hill Kartal fiyat!

Firma: Almalar, İskurt, Nergo İş Ortaklığı

Proje: Hill Kartal

Hürriyet Hill Kartal fiyat listesi dairelerin cephe ve planlarına göre değişiyor. Lansmana özel yüzde 15 indirim uygulanan proje Almalar, İskurt ve Nergo İş Ortaklığı imzası taşıyor.



Hill Kartal Rezidans Marina'ya 8 dakika, Kartal Metro istasyonuna ve E-5 karayoluna 2 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 12 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. 


Hürriyet  Hill Kartal  fiyat listesi konut tiplerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. 2 blok halinde tasarlanan proje 5 bin 821 metrekare arsa alanına sahip.


İstanbul Kartal Yakacık Hürriyet Mahallesi'nde yükselen Hill Kartal Konutları Almalar, İskurt ve Nergo İş Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. 


Hill Kartal Yakacık'ta teslimlerin 2018 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Projede konutların büyüklükleri 77,61 metrekare - 175,92 metrekareden oluşuyor. 

Hürriyet Hill Kartal fiyat!

264 bin TL'den başlayan daire fiyatlarının lansman indirimiyle birlikte 225 bin TL'ye düştüğü Hill Kartal Rezidans'ta bloklar 13 katlı ve 28 katlı olarak dizayn edildi. 


Yakacık Hill Kartal'da basketbol ve voleybol sahası, buhar odaları, iki çocuk parkı, kafeterya, açık fitness alanı, açık kapalı yüzme havuzları, yürüyüş alanı, sinema salonu, çocuk bakım ünitesi, sauna, şelale, tenis tortu gibi sosyal yaşam alanları yer alıyor. 

21 soruda Hill Kartal Almalar-İskurt-Nergo projesi!

Hill Kartal Yakacık adres: Hürriyet Mah. Çalıkuşu Sok. No: 40 Kartal/ Yakacık/ İSTANBUL


Hill Kartal satış ofisi 

Telefon: 444 90 61

Web: www.hillkartal.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön