29 / 03 / 2024

hurriyetemlak.com 4. yaşını kutluyor

hurriyetemlak.com 4. yaşını kutluyor

4 yılda Türkiye'nin lider emlak portalı haline gelen hurriyetemlak.com, ilan ve üye sayısını artırmasının yanı sıra gönülleri de fethetti



Türk emlak sektörünü tek bir çatı altında toplamak hedefiyle 2006 yılının Nisan ayında yola çıkan, Türkiye'nin lider emlak portalı hurriyetemlak.com 4'üncü yaşını kutluyor! Kurulduğu günden bu yana pek çok başarıya imza atan, yenilikçi servisleriyle kullanıcılarının hayatına kolaylık katan ve elde ettiği başarıları 2009 yılında aldığı "lovemark" unvanıyla taçlandıran hurriyetemlak.com, ilerlediği yolun doğruluğunu bir kez daha kanıtlıyor.
2010 itibariyle 3030 proje sunan ve 8000 kurumsal üyesi bulunan hurriyetemlak.com 4 yılda toplam 33.000 kurumsal üyeye hizmet verdi. Kurulduğundan bu yana 329.000 bireysel üyeye sahip olan hurriyetemlak.com'da 4 yılda yayınlanan toplam ilan sayısı ise 3.500.000'e ulaştı. Sadece emlak üzerine uzmanlaşan hurriyetemlak.com'da  şu anda güncel 750.000'in üzerinde ilan bulunuyor. Kurulduğu günden bu yana 150.400.000 ziyaret alan sitenin aylık toplam ziyaret sayısı ise 4 milyonu aşıyor.
Hurriyetemlak.com'un sergilediği başarılı ve hızlı gelişmenin ardında ise inovatif bir bakış açısı ve durmaksızın sürdürülen yenilikçi servis sunma çabası yatıyor. Kullanıcılarına daima en iyi hizmeti sunmak amacıyla çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren, 2007 yılında Türkçeye ek olarak 7 dilde daha yayın yapmaya başlayan, aynı yıl emlak ofislerine kendi alan adları ile web sitesi kurma olanağı ve entegre portföy yönetimi hizmetleri sunan hurriyetemlak.com, kullanıcı odaklı hizmet anlayışıyla emlak sektörünün büyümesinde de öncülük ediyor. Örneğin hurriyetemlak.com'un 13 farklı merkezde yaklaşık 1900 emlak ofisinin katılımıyla düzenlediği toplantıların, Türk emlak sektöründe yer alan oyuncuları bir araya getirmek ve gelişime dair ortak bir hareket planı oluşturmak açısından büyük önem taşıdığı biliniyor.
Temmuz 2009'da ise Türkiye'nin Türkiye'nin ilk online ve MEB onaylı eğitim programı olan Gayrimenkul Danışmanlığı Sertifika Programını sunmaya başlayan hurriyetemlak.com, gayrimenkul danışmanlığı yapmak için ihtiyaç duyulacak tüm alanlarda kapsamlı ve akademik bir eğitim verilmesini sağlıyor. Başarılı katılımcıların MEB onaylı katılımcı sertifikası almaya hak kazandıkları Gayrimenkul Danışmanlığı Sertifika Programı sayesinde hurriyetemlak.com, gayrimenkul sektörünün gelişimine ve uzmanlaşmaya verdiği önemi bir kez daha göz önüne seriyor.
Hurriyetemlak.com, emlak arayanların da işlerini kolaylaştırmaya ve hızlandırmaya yönelik çalışmalar gerçekleştiriyor. Bu doğrultuda "Temiz İlan Kampanyası"nı düzenleyen hurriyetemlak.com, fotoğraflı ilanlara ek olarak videolu ilan uygulamasını da başlatmasıyla dikkat çekiyor. Gazete ve internet işbirliği sayesinde ise Hürriyet Seri İlanlar ve hurriyetemlak.com arasında bağlantı kurularak emlak ofislerine ilanlarını gazetede de yayınlama olanağı sunuluyor.
 
Hurriyetemlak.com Portal Müdürü Erol Demirtaş, konu hakkındaki düşüncelerini şöyle dile getiriyor: "Bundan 4 yıl önce, Nisan 2006'da yayın hayatına başlayan hurriyetemlak.com, ekibinin çabaları ve üyelerinin katkıları ve okurların destekleriyle büyüdü ve bugünkü başarısına ulaştı. Geriye dönüp baktığımızda yaptığımız çalışmaları gururla anıyoruz. Çalışmalarımızın meyvesini de hem üye ve ilan sayımızdaki artışla hem de Türkiye'nin en sevilen markalarından biri seçilerek aldık. Bu başarıda emeği geçen, katkısı bulunan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunarız."

Geri Dön