19 / 04 / 2024

Hurriyetemlak.com 'Sanal Emlak Fuarı' yapacak!

Hurriyetemlak.com 'Sanal Emlak Fuarı' yapacak!

Türkiye'nin ilk Sanal Emlak Fuarı, hurriyetemlak.com tarafından 20 Nisan - 5 Haziran tarihleri arasında gerçekleştiriliyor



Konut arayanların ilgilendikleri projeleri zaman kaybetmeden, yorulmadan tek bir noktadan incelemelerini sağlayan Türkiye'nin ilk Sanal Emlak Fuarı, hurriyetemlak.com tarafından 20 Nisan - 5 Haziran tarihleri arasında gerçekleştiriliyor.
Türk emlak sektörünü tek bir çatı altında toplayan Türkiye'nin lider emlak portalı hurriyetemlak.com yenilikçi hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek, Türkiye'deki konut projelerinin ayrıntılı olarak tanıtıldığı Sanal Emlak Fuarını düzenliyor. 20 Nisan - 5 Haziran 2010 tarihlerinde http://fuar.hurriyetemlak.com adresi üzerinden gerçekleştirilecek olan Türkiye'nin ilk sanal emlak fuarında emlak arayanlar farklı proje alternatiflerini sokak, site ve ev dolaşmadan tek bir adresten ayrıntılı olarak inceleyebilecek, konut projesi seçimlerini kolay, zahmetsiz ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilecekler.

Hurriyetemlak.com'un düzenlediği Sanal Emlak Fuarı'nda her proje kendi standında video, 3 boyutlu proje maketi, daire planları gibi ayrıntılı ve zengin görsel bilgilerle incelemeye sunulacak. Böylece "hangi konut projesinden konut almalıyım?" diye soran tüketiciler ayrıntılarıyla inceledikleri projelerden ön elemeleri Sanal Emlak Fuarı üzerinden yaparak, sonrasında yalnızca beğendikleri projeleri yerinde görebilecek, zaman kaybetmeden, yorulmadan, daha kolay bir şekilde karar verebilecek.

Sektörün yanı sıra tüketicinin de bilgilendirilmesine ve bilinçlendirilmesine katkı sağlayacak olan Sanal Emlak Fuarı konut projelerini tek bir platformda toplayıp sektöre yeni bir hareket kazandırırken gelecek yıllarda yapılacak yeni projeler için de yol gösterici olacak.

Sanal Emlak Fuarı'nda konut sahibi olacak tüketicinin bu konuda ihtiyaç duyacağı finans ve sigorta gibi yan sektörlerle ilgili bilgilere de ulaşım olanağı sağlanacak. Ana sponsorluğunu Fortis Bank'ın, yan sponsorluğunu ise Suryapı ve Sinpaş'ın üstlendiği Sanal Emlak Fuarı'na katılan firmalar arasında Fortis Bank, Sinpaş, Suryapı, Demir İnşaat, Eta İnşaat, İntaş, Areon, Emay İnşaat, Akro Yapı, Hürriyet Kıyasla ve Finansbank yer alıyor. Ayrıca Sanal Emlak Fuarı'nda Kuzu Group Spradon Projesi ve Divan Residence projeleriyle yer alırken, Keleşoğlu - Metal Yapı - Kullar İnşaat ise Ginza Lavinya Park, Ginza Corner, Country Life, Kemerlife XXII ve Silver House, DAP Yapı Dragos Royal Towers ve Centro Futura projeleri ile katılıyor.

Hurriyetemlak.com Portal Müdürü Erol Demirtaş, konu hakkında şunları belirtiyor: "Türkiye'nin lider emlak portalı olarak sektörde birçok ilki gerçekleştirdik. Hurriyetemlak.com olarak Türkiye'nin ilk Sanal Emlak Fuarı'nı düzenlemekten de büyük heyecan duyuyoruz. Sektörde devamlılık arz edecek bir sanal fuar konsepti yaratmaya çalıştık. Sanal Emlak Fuarı'nın konut arayanlara sağlayacağı faydalarının yanı sıra, sektöre de önemli bir hareketlilik kazandıracağına inanıyoruz. Sanal Emlak Fuarı'nın ana sponsoru olan Fortisbank'a ve Sanal Emlak Fuarı'mızda yer alan bütün katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz."
Hürriyet Emlak

Basında yer alan diğre haberler:

Hurriyetemlak.com'dan bir ilk
Türkiye'nin lider emlak portalı hurriyetemlak.com yenilikçi hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek, Türkiye'deki konut projelerinin ayrıntılı olarak tanıtıldığı Sanal Emlak Fuarını düzenliyor. 20 Nisan-5 Haziran 2010 tarihlerinde http://fuar.hurriyetemlak.com adresi üzerinden gerçekleştirilecek olan Türkiye'nin ilk sanal emlak fuarında emlak arayanlar farklı proje alternatiflerini tek bir adresten ayrıntılı olarak inceleyebilecek. Ana sponsorluğunu Fortis Bank'ın, yan sponsorluğunu ise Suryapı ve Sinpaş'ın üstlendiği Sanal Emlak Fuarı'na katılan firmalar arasında Fortis Bank, Sinpaş, Suryapı, Demir İnşaat, Eta İnşaat, İntaş, Areon, Emay İnşaat, Akro Yapı, Hürriyet Kıyasla ve Finansbank yer alıyor. Hurriyetemlak.com Portal Müdürü Erol Demirtaş, “Hurriyetemlak.com olarak Türkiye'nin ilk Sanal Emlak Fuarı'nı düzenlemekten de büyük heyecan duyuyoruz. Sektörde devamlılık arz edecek bir sanal fuar konsepti yaratmaya çalıştık..” dedi.
Okhan Şentürk/Ekonomist


Geri Dön