25 / 04 / 2024

Hüseyin Sözlü: Avrupa standartlarında imarlı köyler geliştireceğiz!

Hüseyin Sözlü: Avrupa standartlarında imarlı köyler geliştireceğiz!

Seçim çalışmaları kapsamında Yumurtalık ilçesine giden MHP Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı Başkanı Sözlü, Gölovası, Hamzalı, Narlıören, Sugözü, Yeniköy ve Zeytinbeli kasabası, Ayvalık, Haylazlı, Deveci Uşağı ve Hacı Müminler köylerini ziyaret etti.




Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Adana  Büyükşehir Belediye başkan adayı Başkanı Hüseyin Sözlü, Avrupa standartlarında altyapılı, imarlı köyler ve kasabalar geliştireceklerini söyledi.


Seçim çalışmaları kapsamında Yumurtalık ilçesine giden Sözlü, Gölovası, Hamzalı, Narlıören, Sugözü, Yeniköy ve Zeytinbeli kasabası, Ayvalık, Haylazlı, Deveci Uşağı ve Hacı Müminler köylerini ziyaret etti. Avrupa standartlarında altyapılı, imarlı köyler ve kasabalar geliştireceklerini anlatan Sözlü, buralarda sağlık, eğitim, kültür alanlarında gerekli altyapıyı kuracaklarını kaydetti. 15 yıllık belediyecilik ihtisası olan biri olarak belediyelerin altyapı, üstyapı ve planlama konusunda bir sıkıntısı olmayacağını vurgulaya Sözlü, “İl Özel İdareleri de Büyükşehir Belediyesine bağlanacak. Bu nedenle tarımsal altyapıları da biz yapacağız. Tarımda ürün çeşitliliğini ve verimliliği artıracak projelere hız vereceğiz. Üretim aşamasından hasat dönemine kadar çiftçimizin yanında olacağız." dedi. Yerel seçimlerde Yumurtalık’ta yüzde 80 oy oranı ile Adana'da rekor kuracaklarını ifade eden Sözlü, "Biz Türkeş Filik ile sizlere inanıyor ve güveniyor, itimat ediyoruz. Sizler de bize, bu memleket evladına inanmaya, güvenmeye ve sahip çıkmaya devam edin." diye konuştu. 


“ADANA VE YUMURTALIK’I YENİDEN DİZAYN EDECEĞİZ”

Yumurtalık’a ayrı bir önem verdiklerini belirten Sözlü, “Yumurtalık, enerji bolgesi üssü olarak, sadece buraların değil, Adana'nın ve Türkiye'nin kalkınmasının lokomotifi, itici gücü olacaktır. Adana’yı yeniden dizayn edecek, çağdaş şehircilik nimetlerinden yararlanacak projelerimiz Yumurtalık’ı da kapsamaktadır." ifadelerini kullandı. Sözlü ayrıca, kutuplaşmaya ‘dur’ demek için 30 Mart 2014 seçimlerinin bir fırsat olduğunu belirtti.


MHP Yumurtalık Belediye başkan adayı Türkeş Filik de rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra Yumurtalık'ın en büyük sorunu olan işsizliği, açacakları kurslarla kalifiye eleman yetiştirerek çözeceklerini anlattı.


Adana Medya


Geri Dön