19 / 04 / 2024

İBB Çayırbaşı tünel çıkışına kavşak yaptıracak!

İBB Çayırbaşı tünel çıkışına kavşak yaptıracak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Sarıyer tüneli çıkışında yer alan Çayırbaşı Kavşağı’nın yapılması için ihale açtı



İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Sarıyer tüneli çıkışında yer alan Çayırbaşı Kavşağı’nın yapılması için ihale açtı. Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ihale ile inşaatı devam metro tünelinin Sarıyer Çayırbaşı’ndaki çıkışına kavşak yaptırılacak. İhale açık usulle yapılacak ve sözleşmenin imzalanmasından sonra beş gün içinde yer teslimi yapılacak. Yüz seksen gün içinde bitirilmesi istenen kavşağın ihalesi 29 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.

Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com
YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.
---
İBB, Çayırbaşı Kavşağı ’nın yapılması için ihale açtı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Sarıyer tüneli çıkışında yer alan Çayırbaşı Kavşağı ’nın yapılması için ihale açtı. Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ihale ile inşaatı devam metro tünelinin Sarıyer Çayırbaşı’ndaki çıkışına kavşak yaptırılacak. İhale açık usulle yapılacak ve sözleşmenin imzalan masından sonra beş gün içinde yer teslimi yapıla cak . Yüz seksen gün içinde bitirilmesi istenen kavşağın ihalesi 29 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.
Milliyet


Geri Dön