26 / 04 / 2024

İBB'den GOP´ta satılık arsa!

İBB'den GOP´ta satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziosmanpaşa'da 295 metrekare büyüklükteki arsayı satışa çıkardı



İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziosmanpaşa, Karlıtepe Mahallesi Devriye Sokak´taki 295 metrekare büyüklükteki arsayı satışa çıkardı. Mesken Müdürlüğü tarafından satışı yapılması planlanan arsa, imar planlarında konut alanı olarak görünüyor. Üzerinde işgal olan arsanın vakfiyesi bulunmuyor. Arsa için 163 bin TL tahmini bedel belirlenirken geçici teminat olarak 4 bin 890 TL istendi. İhale 15 Eylül 2010 tarihinde Saraçhane´deki Başkanlık binasında gerçekleştirilecek.

Hüseyin Belibağlı/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.
---
`GOP´ta evim olsun´ diyenlere

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziosmanpaşa, Karlıtepe Ma hallesi Devriye Sok ak´taki 295 metrekare büyüklükteki arsayı satışa çıkardı. Mesken Müdürlüğü tarafından satışı yapılması planlanan arsa, imar planlarında konut alanı olarak görünüyor. Üzerinde işgal olan arsanın vakfiyesi bulunmuyor. Arsa için 163 bin TL tahmini bedel belirlenirken geçici teminat olarak 4 bin 890 TL istendi. İhale 15 Eylül 2010 tarihinde Saraçhane´deki Başkanlık binasında gerçekleştirilecek.
Milliyet


Geri Dön