26 / 04 / 2024

İBB'nin öğrenci akbiline yaş sınırı kararı çıktı mı?

İBB'nin öğrenci akbiline yaş sınırı kararı çıktı mı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin artan mazot fiyatları karşısında açıköğretim fakültesinde okuyan öğrencilere verilen öğrenci akbiline yaş sınırı koyacağı haberi Türkiye'de gündem oldu. İBB'den söz konusu iddiayla ilgili karar çıktı.



25 YAŞ ÜZERİNE YÜZDE 10 TEKLİFİ KABUL GÖRMEDİ

UKOME görüşmelerinde ayrıca indirimli kart ücreti teklifi de değerlendirilirken, 25 yaş altı örgün tüm öğrenciler için mevcut tarifenin değişmemesi, 25 yaş üzeri, açık öğretim ve uzaktan eğitim öğrencileri için yüzde 10 indirimli kullanılması önerildi. İndirimli kart ücreti teklifi ve ulaşıma zam teklifi oy çokluğuyla reddedildi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön