23 / 04 / 2024

İbiza'da ilk Türk oteli açıldı!

İbiza'da ilk Türk oteli açıldı!

Yurtiçi ve yurtdışındaki yatırımlarıyla dikkat çeken Corendon Turizm Grubu, İspanya'daki oteli Marble Stella Maris'in açılışını gerçekleştirdi.



Corendon Turizm Grubu Şirketi, en gözde tatil beldelerinden İbiza'da açılan Marble Stella Maris Hotel ile İspanya'ya ilk defa her şey dahil sistemini de taşımış oldu. Corendon Turizm Grubu Kurucu Ortağı Yıldıray Karaer, son yatırımlarıyla dünyanın en pahalı turizm destinasyonlarından îbiza'yı daha geniş bir kitlenin ziyaretine açtıklarını söyledi. 


Zaman



Haber Milliyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Corendon Turizm Grubu, İbiza adasındaki Marble Stella Maris Hotel’i hizmete açtı. Otel adadaki ilk Türk yatırımı oldu.


Yurtiçi ve yurtdışında yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Corendon Turizm Grubu, İspanya’nın en gözde tatil beldesi İbiza’da açtığı otelle, her şey dahil sistemini de İspanya’ya ilk defa taşımış oldu.


Corendon Turizm Grubu Kurucu Ortağı Yıldıray Karaer, bu yatırımla dünyanın en pahalı turizm destinasyonlarından biri olan İbiza’yı daha geniş bir kitlenin ziyaretine açtıklarını belirtti. Karaer, Marble Stella Maris’teki aşçı kadrosuna ‘her şey dahil’ sistemini öğretmek için Türkiye’deki otellerinden 5 aşçıyı İbiza’ya gönderdiklerini anlattı. Karaer, şunları söyledi:


‘Her şey dahil’

“Yıllardır Türkiye ve Hollanda pazarlarından İbiza ile ilgili yoğun talep alıyor fakat istediğimiz konseptte otel bulamıyorduk. Gelen talepleri karşılamak amacıyla kendi otelimizi hizmete sunduk. Bizden yüksek kaliteyi uygun fiyata bekleyen müşteri portföyümüz için her şey dahil konsepti geliştirdik. Fakat bu konseptte farklı olarak yüksek hızlı wi-fi veya alakart akşam yemeği isteyen misafirlerimize özel hizmetler de sunuyoruz.”


Karaer, ayrıca Marble Stella Maris’te kışın da açık olacağını belirtti. Baştan aşağı yenilenen Marble Stella Maris, İbiza ve Hollanda tarzlarının kombinasyonundan yaratılmış özel bir stille döşenmiş 295 modern ve konforlu odadan oluşuyor. 


Adanın ilk resort otellerinden olan 4 yıldızlı tesisin en önemli özelliklerinden biri, eğlence adası İbiza’da çocuklarıyla tatil yapmak isteyen ailelere uygun az sayıda otelden biri olması. Gece hayatıyla ünlü adanın batı kıyısında konumlanan otelde, yetişkinlere özel iki yüzme havuzu dışında, çocuklar için ayrı havuz, açık ve kapalı Oyun alanları ve yemek dersleri gibi hobi kursları mevcut. 


Milliyet

 



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;



İbiza'nın ilk Türk oteli Corendon'dan 'ÇILGINLAR adası' olarak bilinen İspanya'nın İbiza Adası'nda ilk Türk oteli açıldı. Corendon Turizm Grubu, Marble Stella Maris Hotel'i açarak adadaki ilk Türk yatırımını gerçekleştirirken, ispanya'ya da ilk defa her şey dahil sistemini taşımış oldu. Corendon Turizm Grubu Kurucu Ortağı Yıldıray Karaer, bu son yatırımlarıyla dünyanın en pahalı turizm destinasyonlarından biri olan İbiza'yı daha geniş bir kitlenin ziyaretine açtıklarını belirtti. Karaer, Marble Stella Maris'teki aşçı kadrosuna "her şey dahil" sistemini öğretmek için Türkiye'deki otellerinden 5 aşçıyı İbiza'ya gönderdiklerini anlattı.


Vatan  



Haber Para Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


Corendon Grubu'nun kurucu ortakları Yıldıray Karaerve Atılay Uslu, Hollanda'da kurduktan ikinci otelden sonra, şimdi de İspanya'nın İbiza Adası'nda otel açtılar. Girişimci ortakların sahip olduğu Corendon Turizm Grubu'nun, otelcilik sektöründeki son yatırımı Ibiza'daki Marble Stella Maris Hotel oldu. İspanya'yı her şey dahil sistemi ile tanıştıran ortaklar bu yatırım için toplam 25 milyon euro yatırım yaptı. 


Corendon Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, bu son yatırımlarıyla dünyanın en pahalı turizm destinasyonlarından olan Ibiza'yı daha geniş bir kitlenin turistik ziyaretine açacaklarını söylüyor, İbiza'nın en güzel kumsallarından birisinde "Marble Stella Maris" adıyla açılan otelde toplam 310 oda var. Halihazırda Antalya Kundu'da Grand Park Lara, Beldibi'nde Grand Park Kemer, Çeşme Alaçatfda Premier Solto, Çeşme Boyalık Beach'te Miplaya Hotel, Bodrum Turgutreis'te Grand Park, Gündoğan'da The Blue Bosphorus Hotel, Amsterdam'da Vitality, The College, Village Amsterdam Airportve Rembrandt Hotel Leiden otellerini işleten ortaklar oda kapasitelerini 2 bin 700'e ulaştırdı. Bu arada girişimci ortakların Amsterdam'da bir havalimanı oteli üzerinde çalıştıklarını duyduk. Hatta buranın üst katını uçak kokpiti şeklinde tasarlayacakları, bir simülasyon bölümünün de olacağı söyleniyor. 


Avrupa'daki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Corendon Oteller Grubu, ayrıca tur operatörü olarak operasyon yürüttüğü Rodos, Girit, Amsterdam, İspanya ve Londra'da da çeşitli otel yatırımları için görüşmeler yapıyormuş. 


Para


Geri Dön