25 / 04 / 2024

İbrahim Karaosmanoğlu'dan Körfez Kent Emlak Konut'a ziyaret!

İbrahim Karaosmanoğlu'dan Körfez Kent Emlak Konut'a ziyaret!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Kent Emlak Konut 3.Etap sakinlerini ve yeni yönetimini ziyaret etti.



Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Kent Emlak Konut 3. Etap Site sakinlerini ve yeni yönetimini ziyaret gerçekleştirdi. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt’ün de hazır bulunduğu birliktelikte, site sakinlerine il ve ilçe genelinde yapılan çalışmalar üzerine değerlendirmeler yapıldı.

3. Etap Sitesi’nin yeni yönetimine hayırlı olsun dileklerini de ileten Karaosmanoğlu, “Site yönetimleri sitenin ve çevresindeki alanların eksikliklerini çözmede merkez olması gerekir. Bu bağlamda yeni yönetimimize üstlendiği bu sorumluluk dolayısıyla başarılar diliyorum” diye açıklama yaptı. 

Site yönetimleri sadece aidat alıp sitenin ihtiyaçlarını gidermekle sınırlı kalmamalı vurgusu da yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Site yönetimleri sitenin dışında kalan alanlardaki eksiklikleri de dile getirerek o bölgelerdeki taleplerin çözümünde öncü olmalıdır. Komşularımızın hayatını zorlaştıran eksiklikleri gidermede bizler her daim halkımızın yanındayız. Büyükşehir ve ilçe belediyelerimizle uyumlu bir şekilde projeler üretirken, vatandaşımızın taleplerine karşı da görev paylaşımında bulunarak eksikliklere karşı hızlı cevap veriyoruz” dedi. 


Geri Dön