20 / 04 / 2024

İbrahim Tatlıses hangi projeden ev aldı?

İbrahim Tatlıses hangi projeden ev aldı?

Folkart Narlıdere Evleri'nin birinci etabının tanıtımı nedeniyle düzenlenen gecedeki sürpriz konuk İbrahim Tatlıses oldu.



FOLKART Yapı'nın Ağustos 2007'de 120 milyon dolarlık yatırımla yapımına başladığı ve 30 bin metrekarelik alana kurulan Folkart Narlıdere Evleri'nin birinci etabının tanıtımı nedeniyle düzenlenen gecedeki sürpriz konuk İbrahim Tatlıses oldu.

Projeden  İzmir  Körfezi manzaralı bir daire satın alan İbrahim Tatlıses, site içerisindeki örnek daireyi gezdi. Fırından buzdolabına kadar tüm detayları inceleyen Tatlıses, daireleri beğendiğini söyledi. Haziranda İzmir'deki dairesine taşınacağını da dile getiren Tatlıses, daire için ne kadar ücret ödediğini ise söylemedi. Folkart Narlıdere'den, ikinci bir daire daha alacağını belirten Tatlıses `Tek kusur deniz manzaralı balkonda, jakuzi olması. Ben balkonda jakuziye giremem, ayıp olur' diyerek jakuzinin içeriye alınmasını talep etti. Tatlıses, gecede Enbe orkestrasıyla, Nankör Kedi isimli parçasını da seslendirdi.

ENBE ORKESTRASI KONSER VERDİ

TÜRKİYE'DE lüks konut kavramına yeni bir boyut getiren Folkart Narlıdere Evleri'nin birinci etabının tanıtım gecesinde Enbe Orkestrası'nın konseri de büyük ilgi gördü. Geceye, Hedef Alliance Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak ve eşi Nurten Sancak, İzmir Valisi Cahit Kıraç ve eşi, Aydın Valisi Mustafa Malay, Manisa Valisi Celalettin Güvenç ve eşi, İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve eşi, EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, oda, dernek başkanları ile çok sayıda işadamı da katıldı.

Star

Geri Dön