27 / 04 / 2024

IBS'ten `Enerji ve İnşaat Sigortaları Semineri'

IBS'ten `Enerji ve İnşaat Sigortaları Semineri'

IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği tarafından düzenlenen "Enerji ve İnşaat Sigortaları Semineri" İstanbul Four Seasons Hotel Bosphorus'ta yapıldı



Seminerin açılış konuşmasını yapan IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği Genel Müdürü Sevhan Gök, enerji projeleri ve inşaat sektörü açısından risk yönetimi ve sigortanın çok önemli bir ihtiyaç olduğunu belirterek şunları söyledi:
"UIB grubu olarak `Enerji ve İnşaat Sigortaları' konulu seminerimizi Londra ofisimizle birlikte düzenledik. Biz sigortaya konu olan her alanda müşterilerine geniş kapsamlı danışmanlık hizmeti veren, Türkiye ve yurtdışındaki tüm reasürans ve sigorta piyasalarında çalışan bir brokerlik şirketiyiz. Çok çeşitli sigorta konularında çalışmaktayız.
Seminerin konusunu `enerji ve inşaat' olarak özellikle seçtik. Dünyada ve ülkemizde enerji ve buna bağlı olarak inşaat projeleri hızla gelişiyor. Enerji kaynaklarının doğru kullanılması zorunluluğu, daha fazla yatırım yapılmasını gerektiriyor. Yatırımların korunmasında projenin finansman modeli ve kârlılığı ön planda. Bu da sigorta konusunda sadece teminat ve fiyat açısından değil, daha geniş bir perspektiften bakmayı gerektiriyor."
Milliyet


Geri Dön