25 / 04 / 2024

ICBC Turkey, konut kredisi faiz oranlarını yüzde 0.88'a çekti!

ICBC Turkey, konut kredisi faiz oranlarını yüzde 0.88'a çekti!

Tekstilbank’ın çoğunluk hisselerini devralarak Türkiye’de faaliyete geçen ilk Çin bankası olan ve 22 Mayıs 2015’ten bu yana Türkiye’de hizmet veren ICBC Turkey, 12 Ağustos tarihi itibariyle konut kredisi fiyatlarında rekabetçi bir kampanyayı daha hayata geçirdi.



Tekstilbank’ın çoğunluk hisselerini devralarak Türkiye’de faaliyete geçen ilk Çin bankası olan ve 22 Mayıs 2015’ten bu yana Türkiye’de hizmet veren ICBC Turkey, bireysel bankacılık alanında özellikle konut kredisi ürününde agresif bir fiyat politikası izleyerek, Mayıs 2015’ten bu yana konut kredisi hacmini yüzde 322 büyüttüğünü duyurdu. Bankadan yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:


“Türkiye’deki uzun vadeli konut piyasasındaki ihtiyacı göz önünde bulunduran ICBC Turkey ev sahibi olmak isteyenler için, 12 Ağustos tarihi itibariyle konut kredisi fiyatlarında rekabetçi bir kampanyayı daha hayata geçirdi. Kampanya, 24 aya kadar yüzde 0.88, diğer tüm vadelerde yüzde 0.98 faiz oranı ile dikkat çekiyor. ICBC Turkey, konut kredisine ek olarak, gerek sahibi olduğu evi teminat göstererek yüksek tutarlı ihtiyaçlarını finanse etmek isteyen, gerekse yeni aldıkları evin küçük tutarlı ihtiyaçlarını finanse etmek isteyen müşterileri için de fırsatlar sunuyor.” 



Bankanın ev teminatlı ihtiyaç kredisinde yüzde 1.05, teminatsız ihtiyaç kredisinde yüzde 1.15, banka kartlı kredili mevduat hesabında ise yeni ihtiyaç sahiplerine 3 ay süresince yüzde 2.02 yerine yüzde 1.89 faiz oranı sunduğu duyuruldu. ICBC Turkey, 17 ilde 43 şubesi ile kurumsal ve bireysel bankacılık alanlarında faaliyet gösteriyor.


Milliyet


Geri Dön