23 / 04 / 2024

ICONOVA'nın satışlarına büyük talep var!

ICONOVA'nın satışlarına büyük talep var!

Gaziantep'in yeni yaşam alanı ICONOVA'da kısa bir süre önce başlayan satışlar büyük ilgi gördü. Pazarlama Direktörü Çağlar Kazak, 'ICONOVA sadece Gaziantep'in değil Türkiye konut sektörünün de sembol projelerinden birisi" dedi.



Gaziantep'in yeni yaşam alanı ICONOVA'da kısa bir süre önce başlayan satışlar büyük ilgi gördü. Gerek mimari yapısı gerekse şehrin içerisinde sunduğu eşsiz sosyal olanaklarla Gazianteplilerin büyük ilgi gösterdiği projenin Pazarlama Direktörü Çağlar Kazak, 'ICONOVA sadece Gaziantep'in değil Türkiye konut sektörünün de sembol projelerinden birisi. Çok farklı, çok iddialı, çok lüks ve dikkat çekici bir iş yapıyoruz' dedi. 


leştiriyoruz. Çok farklı, çok iddialı, çok lüks ve dikkat çekici bir iş yapıyoruz. ICONOVA sadece Gaziantep'in değil Türkiye konut sektörünün de sembol projelerinden biridir' dedi. 


SOSYAL ALANLARIYLA GÖZ KAMAŞTIRACAK


 Projenin detayları hakkında bilgi veren ICONOVA Pazarlama Direktörü Çağlar Kazak, "3+1,4» 1,5+1 ve 8»2'yc kadar daire planlamalarımız var. ICONOVA mimari açıdan özgün bir proje olduğu gibi, Gaziantep'te şehrin içerisinde ilk kez bu kadar insan konfor odaklı bir yaşam alam ortaya çıkacak. ICONOVA'da çocuklar artık kendileri için dizayn edilmiş sokakta güvenle büyüyebilecek. Tıpkı eski çocukluk günlcrimizdcki gibi, günümüzün çocukları da güvenli bir şekilde, sokakta oyun oynayarak vakit gcçircbilccck. Projenin içerisinde 3 tane yüzme havuzu, 1 tane büyük spor salonu, sauna, SPA Merkezi, kreş olacak. 


Basketbol ve tenis sahası olarak kullanılabilecek çok fonksiyonel bir sahamız var. Bisiklet ve yürüyüş parkuru olacak. 2 bin metrekare genişliğinde Şelale tipinde havuz yapıyoruz. Daire sahipleri için kapalı, misafirler için açık bir otoparkımız mevcut olacak. 3 tane güvenlik kontrol noktası bulunacak. Ortak alanların tamamı güvenlik kameralarıyla kontrol edilebilecek. Evlerde otomasyon altyapısı olacak. Garaj bölümlerinde her daireye ait depo alanları olacak. 

Toplam 18 asansör olacak. 11er bloğun yangın asansörleri olacak' şeklinde konuştu. 


İNGİLTERE'DE RÜZGÂR TESTLERİ YAPILDI


 ICONOVA'da yaşayacak şanslı sakinlerin rahatlık ve konforları için tüm detayların düşünüldüğünü kaydeden Çağlar Kazak "Rüzgarın etkilerini planlamak için ingiltere'de uzman bir kuruluşa projenin rüzgar testlerini yaptırdık. Her katta hem ses, hem salınımı test ederek konut sahiplerine güvenlik ve konforu sürekli hale getirmeji başardık. Yine dış cephede Gaziantep'te ilk kez performans cam kullanıyoruz. Bu camın özelliği, duvar kadar sağlam bir cam olmasının yanı sıra asla parçalanmıyor ve dağılmıyor. Bir santimlik parçasının bile bünyeden ayrılma ihtimali yok. Ultraviyole zararlı ışıkları yüzde 100 önlüyor. Egzoz dumanından koruyor. Aynı zamanda ciddi bir yalıtım sağlıyor. Konutlar arasında çok güçlü bir ses ve ısı yalıtım sağlayan çift duvar sistemi var. 


ICONOVA CADDE GELİYOR


 ICONOVA'nın tam anlamıyla entegre bir yaşam alanı olacağının altını çizen Kazak, 'Proje içerisinde konutların haricinde 23 tane ticari alan var ve ayrıca bir de market olacak Konum olarak konutlardan soyutlaruş ama projenin bir parçası olarak ICONOVA CADDE adıyla yepyeni bir konsept oluşturacağız. Bu cadde de Gazianteplilerin bugüne kadar tanışmadığı, lüks kelimesinin tam karşılığım bulacak markalar yer alacak. ICONOVA Cadde ile hem ebeveynlerin kendileri için, hem de çocuklu ailelerin çocukları için tüm ihtiyaçlarını giderebilecekleri bir ticari alan ortaya çıkmış olacak" diye konuştu. 


ICONOVA'DA AYRICALIKLI YAŞAM 2016 EYLÜL DE BAŞLIYOR


 İnşaat çalışmalarının öngörülen takvime uygun bir şekilde ilerlediğini söyleyen Kazak "Projenin mimari tarafını Tago Archi teets, inşaat grubunu ise İstanbul merkezli Haldız İnşaat yürütüyor. Şu anda kaba inşaatın yüzde 25'i tamamlanmış durumda. 


İnşaat planumzda 4 blok 7 kuleden oluşan projenin tüm blokları aynı anda yükselecek. 2016 yılının Eylül ayında ise projemiz tamamlanmış, ICONOVA'da yaşam başlamış olacak" şeklinde konuştu. 


PROFESYONEL SİTE YÖNETİMİ GÖREV YAPACAK 


ICONOVA'nın site yönetimi ile ilgili çok soru aldıklarını kaydeden Çağlar Kazak, " Bu konu, bizim de üzerinde çok durduğumuz, sürdürülebilir olmasına özen gösterdiğimiz bir konu. Burada temel hedefimiz; en üst düzey hizmeti, en makul bedelle ve hakkaniyetle proje sakinlerine paylaştırmak. ICONOVA sakinleri harcadıkları eneıji oranı kadar para ödeyecek. Site içerisinde, siteye ciddi gelir kaynaklan olacağı için aidatlar minimum seviyelerde tutulacak" dedi. 


ŞEHRİN SİLUETİNİ DEĞİŞTİRECEK BİR PROJE


 İnşaat çalışmalarına 1 yıl önce başladıkları ICONOVA projesinin satışa sunulmasıyla birlikte büyük bir ilgi ve merak uyandırdığını açıklayan Çağlar Kazak, "Bir çok soru geliyor. Oda tiplerinden, sosyal alanlarda ne tür faaliyetler olacağına kadar sorular soruluyor. Çünkü Gaziantep'te böyle bir proje bugüne kadar gerçekleştirilmedi. ICONOVA olarak şehrin yü/.ünü değiştirecek bir projeyi gerçek1CONOVA Pazarlama Direktörü Çağlar Kazak, ICONOVA'nın eşsiz mimari tasarımı ile sadccc Gaziantep'in değil Türkiye'nin, hatta Avrupa'nın sembol konut projelerinden biri olduğunu söyledi. 


ICONOVA'nın Gaziantep'te yeni bir cazibe merkezi olacağının söyleyen Çağlar Kazak "ICONOVA ile sadccc bir konut sitesi değil yerel potansiyelleri kullanan, çevresinden beslenen ve tekrar çevresine artı değer olarak dönen, kente ait olan ve çevreye karşı duyarlılığı temsil eden bir cazibe merkezinin oluşturulması, yenilikçi bir tasanın yaklaşımı ile bölgenin yapılanmasına yön verebilecek nitelikte bir kompleksin kente kazandınlması amaçladık. Bu projeyi farklı kılan unsurlarından birisi de, şehrin merkezinde inşa edilen en büyük konut projesi özelliğini taşıyor olması.' dedi. 


ICONOVA REKORLARLA GELİYOR 


Projenin pek çok özelliği ile simgesel değerlere sahip olacağını vurgulayan Kazak, "7 kuleden oluşan proje bünyesinde, 26 kat ile 43 kat arasındaki kulelerden R blok olarak adlandınlan kule, 162 metreye ulaşan yüksekliği ile Gaziantep'in en yüksek binası unvanını alacak" şeklinde konuştu. Kazak "52.000m2 arsa üzerine, yaklaşık 255 bin m2 inşaat alanına sahip projede 570 adet konut ve 23 adet ticari ünite bulunmaktadır. Proje bünyesinde 31 l'den 8+2'ye kadar, 52 farklı tipte daire seçeneğimiz mevcut" dedi. 


Hürriyet Ek 



Telefon: +90 342 337 98 70

Web: www.sireci.com.tr


Geri Dön