26 / 04 / 2024

ICSC'den İstinyePark'a gümüş madalya!

ICSC'den İstinyePark'a gümüş madalya!

İstinyePark, tüm dünyada ilgi ile takip edilen Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi ICSC 2009 Solal Pazarlama Ödülleri'nde `Büyük Açılış' kategorisinde Gümüş Madalya sahibi oldu



Bu sene ilk ödülünü gene  ICSC'den, `Büyük Açılış' kategorisinde Maxi Gümüş Madalya ile alan İstinyePark, geçen yıl da Cannes'da düzenlenen  dünyanın en büyük gayrimenkul ve perakende fuarı Mapic'ten "Yılın Alışveriş Merkezi Geliştiricisi" dalında ödül almıştı.
Her yıl alışveriş merkezlerinin dünya devlerini ve iş dünyasının liderlerini 1972'den bu yana biraraya getiren ICSC'de, Solal Pazarlama Ödülü alan İstinyePark, sürdürdüğü başarılı açılış kampanyası sayesinde bu sene iki ödül birden aldı. Türkiye'deki alışveriş merkezleri arasında kurulduğu günden bu yana yenilikçi yapısı ile dikkat çeken İstinyePark, `Büyük Açılış' kategorisinde 2009 Maxi Winners' da Maxi Gümüş Madalya'dan sonra pazarlama dalında verilen Solal Gümüş Madalya'ya da layık görüldü. Açılışından bu yana aldığı ödüllerle benzersizliğini, eğlencesini ve stil tutumunu yansıtan merkez, kuvvetli özelliklerini de ön plana çıkarmayı başardı.

Türkiye'de ve İstanbul'da birçok ilke imza atan İstinyePark, gerçekleştirdiği görkemli açılışı ile ödüller almaya devam ediyor. Orjin Grup ve Doğuş Grubu işbirliğiyle hizmet vermeye devam eden İstiyePark, yürüttüğü kapsamlı açılış kampanyası sayesinde kısa sürede ulaştığı marka bilinirliliği, yaratıcılığı, diğer alışveriş merkezleri arasında ayırt edici özellikler barındırması, ziyaretçilerin ve basının gösterdiği ilgi ile 1957 yılında kurulan ve dünya çapında 70 bin üyesi olan ICSC'den Solal Pazarlama dalında Gümüş Madalya aldı.   
İstiyePark'ın Eş Başkanı Zafer Yıldırım,  İstinyePark'ın bu başarısı için "İstinyePark ekibi olarak sektörün önemli ödüllerinden biri olan Gümüş Madalya'yı almaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. Kazandığımız her ödül bizi daha da güçlendirerek, hedeflerimizi çok daha yukarılara çıkartmamıza olanak sağlıyor. Aynı zamanda Türkiye'nin aldığı bu ödüller ile hem perakende sektörünün gelişmesi hem de alışveriş merkezlerinin Türkiye'deki başarısının bir göstergesi olduğuna inanıyoruz. İstinyePark olarak bu başarıdaki rolümüz ayrıca gurur vericidir "dedi.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

İstinyePark'a gümüş madalya

İstinyePark, 1957'de kurulan ve dünya çapında 70 bin üyesi olan Dünya Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından düzenlenen "Solal Pazarlama Ödülleri" etkinliğinde gümüş madalyanın sahibi oldu

Orjin Grup ve Doğuş Grubu işbirliğinde hizmet veren İstinyaPark'ın eşbaşkanı Zafer Yıldırım "Kazandığımız her ödül bizi daha da güçlendirerek, hedeflerimizi çok daha yukarılara çıkarmamıza olanak sağlıyor. Bu ödüllerin hem perakende sektörünün gelişmesi hem de alışveriş merkezlerinin Türkiye'deki başarısının bir göstergesi olduğuna inanıyoruz" dedi.
Daha önce 2009 Maxi Winners'da "Büyük Açılış" kategorisinde Maxi Gümüş Madalya kazanan İstinyePark, geçen  yıl Cannes'da düzenlenen gayrimenkul ve perakende fuarı Mapic'ten de "Yılın Alışveriş Merkezi Geliştiricisi" dalında ödül almıştı.
Milliyet


Geri Dön