26 / 04 / 2024

İhlas Gayrimenkul yeni şirket kurdu!

İhlas Gayrimenkul yeni şirket kurdu!

hlas Chınasılkroadgroup Commodıty Dış Ticaret Anonim Şirketi, İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.,tarafından kuruldu...



İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirket kuruluşu hakkında açıklama yaptı.

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin yüzde 30, iştiraki İhlas China Silk Road Group Finansal Danışmanlık A.Ş.'nin yüzde 20 ve CSSM Co. LTD.'nin yüzde 50 ortaklığı ile sermayesi 50 bin TL olan İhlas Chınasılkroadgroup Commodıty Dış Ticaret A.Ş. şirketini kurmaya karar verildiği bildirilmişti.

Söz konusu şirketin kuruluş işlemi İhlas Chınasılkroadgroup Commodıty Dış Ticaret Anonim Şirketi ünvanı ile bugün tamamlandı.

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme'nin KAP açıklaması: 
Daha önce, 24.01.2019 tarihinde yapılan özel durum açıklamasında, şirketimiz İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin %30, iştirakimiz İhlas China Silk Road Group Finansal Danışmanlık A.Ş.'nin %20 ve CSSM Co. LTD.'nin %50 ortaklığı ile sermayesi 50 bin TL olan İhlas Chınasılkroadgroup Commodıty Dış Ticaret A.Ş. şirketini kurmaya karar verildiği  bildirilmişti.

Söz konusu şirketin kuruluş işlemi İhlas Chınasılkroadgroup Commodıty Dış Ticaret Anonim Şirketi ünvanı ile bugün (31.01.2019) tamamlanmıştır.

Kuruluşu gerçekleştirilen şirketin faaliyet konusu özetle şu şekildedir. Ulusal ve uluslararası piyasalarda her türlü emtianın ticaretini yapmak, bu faaliyet ile ilgili e-ticaret platformları oluşturmak, geliştirmek ve etkin bir şekilde kullanmak, ticari faaliyetlerde bulunmak bunun yanı sıra yurtiçi ve yurtdışı yeraltı ve yerüstü maden ve tabi kaynakların aranması, çıkarılması, işlenmesi, e- ticaret platformları da dahil her türlü alanda ticareti, depolama, lojistiği ve bu konularda mühendislik hizmetleri dahil danışmanlık hizmetlerinde bulunmaktır.

İhlas Gayrimenkul'den yeni şirket!
 


Geri Dön