10 / 05 / 2024

II. AVM Yatırımları Konferansı 10 Mart'ta!

II. AVM Yatırımları Konferansı 10 Mart'ta!

Alışveriş Merkezleri sektörü, gelecek trendlerini belirlemek için İstanbul'da toplanıyor…



Gündelik hayatımızın vazgeçilmez mekanlarından olan alışveriş merkezlerinin geleceği, II. AVM Yatırımları Konferansı'nda masaya yatırılacak. Alışveriş Merkezleri Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından düzenlenecek Konferans, 10 Mart Çarşamba günü Swissotel'de gerçekleştirilecek ve açılış konuşması AYD Başkanı Hakan Kodal tarafından yapılacak. 

AYD, kısa sürede yerli ve yabancı AVM yatırımcısıyla, işletmecisinin; danışma, yönlendirme ve bilgi merkezi haline geldi. Geçen yıl ilkini gerçekleştirdiği konferansın bu yıl ikincisini, 10 Mart 2010 Çarşamba günü Swissotel'de gerçekleştirecek. Yeni dönem stratejilerinin görüşüleceği; II. AVM Yatırımları Konferansı'nda, “AVM Yatırımları: Türkiye ve Avrupa'da Trendler, Perakende Sektöründe Yeni Dönem Stratejileri, Mağaza Karmaları ve Kiralama Stratejileri, Yeni Dönem Tasarımlar ve AVM Konseptleri, Tüketici ve Perakende Trendleri, Başarılı Perakendecilerden Tüyolar... Nasıl başarılı oldular?” gibi birçok konu tartışılacak. Meslek profesyonellerini aynı çatı altında toplayacak konferansa ulusal ve uluslar arası alanda 500 katılımcı bekleniyor.

AYD Başkanı Hakan Kodal, “Önceki yıllarda, Türkiye'de yatırımcıların, perakendecilerin ve tüketicilerin gerçek ihtiyaçlarının ne olduğunu bilmeden anlamadan yapılan uygulamalardan doğan sorunları, AVM sektöründe bundan sonra yaşamamak için, AYD olarak çok kapsamlı çalışmalar yapıyoruz ve kendi disiplinlerimizi hızla geliştiriyoruz. Araştırma, ölçümleme, eğitim, yönlendirme konularında kurumsal sorumluluk sahibi olan AYD, öncelikle üyeleri arasında tam mutabakata varmış durumda. Bunun yanı sıra kısa sürede gerçekleştirdiği sektörel ağırlığını her geçen gün daha da artırıyor. 2010 Mart ayında yapacağımız II. AVM Yatırımları Konferansı, sektörü uluslararası boyutta  İstanbul'da biraraya getirecek” dedi. 


Geri Dön