24 / 04 / 2024

IKEA, 2 bin ürünle 2010 yılına hazır

IKEA, 2 bin ürünle 2010 yılına hazır

Mobilya ve ev aksesuarı mağazalar zinciri IKEA yeni kataloğunu hazırladı. Eylül ayı itibariyle yeni kataloğun evlere dağıtımına başlandı



"IKEA Evinizin Herşeyi" sloganıyla 2 binin üzerinde ürünün tanıtıldığı IKEA 2010 kataloğu farklı tarzları ve dekorasyon fikirlerini yansıtan 110 adet yaşam alanıyla birlikte geliyor.
Sıradışı tasarımların altına imza atan IKEA tasarımcıları 2010 kataloğunda birçok farklı ürünü sergiliyor. Farklı zevkler, farklı yaşam stilleri, farklı renkler IKEA 2010 kataloğunun ana temasını oluşturdu. Katalogda 500'ü yeni 2 binin üzerinde ürün tanıtılıyor.
Milliyet

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

IKEA kataloğunda fiyatlar iyice düştü

Mobilya ve ev aksesuarı mağazalar zinciri IKEA, yeni kataloğunu Eylül ayında tüketicilerle buluşturuyor ve kapıdan kapıya ücretsiz olarak dağıtıyor. "IKEA Evinizin Her şeyi" sloganıyla 2 binin üzerinde ürünün tanıtıldığı IKEA 2010 bu yıl daha da düşük fiyata sunulan ürünleriyle dikkat çekiyor.

IKEA Pazarlama Direktörü Senem Çakır "IKEA 2010 Kataloğu bu yıl küçük bütçelerle evlerde yapılacak büyük değişikliklere dikkat çekiyor. Herkese uygun farklı çözümler ve farklı tasarımlarla bu yıl da tüm müşterilerimize IKEA'ya gelin ve evinizi kendi zevkinize ve bütçenize göre döşeyin diyoruz. Katalogta da belirttiğimiz gibi bu yıl da yine fiyatlarımız 1 yıl boyunca sabit. Üstelik biz fiyatlarımızı yükseltmeyeceğimizi vaat ederken daha da düşük fiyatlar için çalışıyor ve mümkün olan indirimi fiyatlarımıza yansıtıyoruz" dedi.
Vatan

2010 kataloğunda 2 bin ürün var 
 
Mobilya ve ev aksesuarı mağazalar zinciri IKEA, yeni ürün kataloğunu tüketicilerle buluşturdu. 
 
'IKEA Evinizin Her Şeyi' sloganıyla tasarlanan 500'ü yeni 2.000'in üzerinde ürünün tanıtıldığı IKEA 2010 Kataloğu kapıdan kapıya ücretsiz olarak dağıtılıyor. Katalogda farklı tarzları ve dekorasyon fikirlerini yansıtan 110 adet yaşam alanı yer alıyor. Farklı zevkler, farklı yaşam stilleri, kataloğun ana temasını oluşturuyor.
Zaman


Geri Dön