25 / 04 / 2024

İklimsa enerji verimli ürünlerle yaz aylarını serinletecek!

İklimsa enerji verimli ürünlerle yaz aylarını serinletecek!

2014 yılı başında yürürlüğe giren ‘Enerji Verimliliği Yönetmeliği’ne uygun yüksek verimliliğe sahip ürünleri tüketicilerle buluşturan İklimsa, yaz sıcaklarına serinletici çözüm olmak için uygun fiyat ve ödeme seçenekleri ile yaza hazır.




İklimsa’nın Satış Direktörü Tansu Öztorun, sundukları markalarla 2014’de pazardaki konumlarını korumayı ve özellikle kurumsal alanda payların artırmayı hedeflediklerini söyledi. İklimsa, yaz aylarında serinlemek isteyen herkesi enerji verimli ürünleriyle buluşturmayı hedefliyor. Firma, 205 merkez ve sayıları 225’i bulan deneyimli yetkili servise sahip. 


2014 yılı başında yürürlüğe giren ‘Enerji Verimliliği Yönetmeliği’ne uygun yüksek verimliliğe sahip ürünleri tüketicilerle buluşturan İklimsa, yaz sıcaklarına serinletici çözüm olmak için uygun fiyat ve ödeme seçenekleri ile yaza hazır.


Güçlü satış ağı var


İklimsa’nın Satış Direktörü Tansu Öztorun, sektörde yarattıkları güven, güçlü satış ağları ve sundukları markalar sayesinde 2014’de pazardaki konumlarını korumayı ve özellikle kurumsal alanda paylarını artırmayı hedeflediklerini söyledi. Öztorun, “Ayrıca önümüzdeki dönemde bir adetten fazla iç üniteyi bir dış üniteye bağlama kolaylığı sunan multi ve VRF klimalarda satış payını ve çeşitliliği artıracağız.Bayi ağımızı güçlendirmek ve bayilerimizin verimliliğini artırmak da en önemli hedeflerimiz arasında. Bu çerçevede karar destek sistemlerine ve bayi iletişim kanallarımıza daha çok yatırım yapacağız.2014 yılı için bir diğer odağımız da yeni finansal araçlar yaratarak hem bayiler açısından satın almayı kolaylaştıracak, hem de tüketicilere alışveriş avantajı sunacak çözümler geliştirmek” dedi.


Yüksek enerji tasarrufu


Japon Mitsubishi Heavy Industries’in duvar, yarı ticari ve çoklu sistem klimaları, İklimsa merkezlerinde tüketicilerle buluşuyor. Mitsubishi Heavy Industries duvar tipi klimalarda bulunan Diamond (ZJX-S&ZK-S) ve Premium (ZJ-S) serileri, yüksek EER ve COP değerleri, inverter teknolojileriyle yüksek enerji tasarrufu sağlıyor.İklimsa’nın marka ve ürün çeşitliliği de var. Fujitsu General, üstün Japon teknolojisi, duvar, yarı ticari, çoklu sistem ve değişken debili sisitem klimaları da İklimsa merkezlerinde tüketicilerle buluşuyor.


‘Klima dört mevsim kullanılan bir cihaz’


Mitsubishi Electric Klima Sistemleri’nin Türkiye dağıtıcısı KlimaPlus’ın Genel Müdürü Yenal Altaç, havaların ısınmasının satışları olumlu yönde etkilediğini belirterek, “Ama sezonu artık sadece bahar ya da yaz dönemi olarak düşünmemek gerekiyor. Çünkü klima artık sadece bir mevsim değil, yılın 12 ayı hizmet verebilecek bir cihaz. Özellikle konfor pazarında klima kışın ısınmak için yazınsa serinlemek için tercih ediliyor. Dolayısıyla yılın neredeyse tamamında kullanılıyor” dedi.


Kampanya başlattı


Mayıs ayında yaz kampanyalarını başlattıklarını anımsatan Altaç, “Halen devam eden kampanyamız yoğun ilgi görüyor. 7 Mayıs’ta başlayan ve 30 Haziran’a kadar sürecek olan bu kampanya kapsamında Mitsubishi Electric Klima Sistemleri’nden bir klima alanlar KDV ödemiyor.


Üç ürün alanlara ise üçüncü ürünlerinde yine KDV indirimi uygulanıyor. Kampanyanın geçerli olduğu ürünlerimiz ise yüksek elektrik tasarrufu sağlayan ve Sezonsal Verimlilik kriterlerine göre A, A+, A++, A+++ enerji sınıfında yer alan Mitsubishi Electric ev tipi mono split klimalar” diye konuştu.


Sıcağa ve bakteriye meydan okuyor

Vestel’in A enerji sınıfı V-Plasma Plus klima serisi, düşük enerji tüketimiyle tasarruflu serinlik sağlarken yağmur damlasından esinlenilen tasarımıyla evlere şıklık katıyor. Turbo soğutma ve ısıtma özelliğine sahip Vestel klimalar ani serinleme ya da ısınma ihtiyacı duyulduğunda ortamı hızlıca istenilen sıcaklığa getiriyor.


V-Plasma Plus serisi klimalar plasma filtre özelliği ile çalıştırıldığı ortamda bulunan polen, bakteri, küf sporları, evcil hayvan kepekleri ve sigara dumanı gibi kirleticileri üzerine çekerek kullanıcılarına sağlıklı ev ve iş ortamları yaratıyor.


Sessiz çalışma özelliği


V-Plasma Plus klimalar, çevreci R410A gazı sayesinde ozona zarar vermezken yaydıkları negatif iyonlarla ortamdaki negatif elektriği, toz ve bakterileri yakalayarak stresi azaltma etkisine de sahip.Özel tasarımlarıyla ses çıkarmadan çalışan Vestel klimalar serinlik ve huzuru bir arada sunuyor.


YENİ MODELLERİYLE SEZONA HAZIR

Beko’nun ürün gamındaki yeni ev tipi klimalarla yaz daha rahat geçecek. Haziran ayından itibaren mağazalarda satışa sunulacak olan klimalar, teknolojisinin yanı sıra tasarımıyla da evlerin bütünlüğünü tamamlayacak.

Beko’nun yeni A sınıfı klimaları maksimum enerji verimliliği sağlarken bir yandan da yüksek performans gösteriyor.


Anti alerjik filtre


Beko’nun yazı rahat geçirmenize yardımcı olacak klimaları konfor, enerji tasarrufu, kullanım kolaylığı, dayanıklılık, hijyen ve performans gibi özellikleriyle öne çıkıyor.


Beko’nun yeni 409410 A Plasma Plus Inverter klimalarında plasma hava temizleme sisteminin yanı sıra anti alerji ve yıkanabilir anti bakteriyel filtre bulunuyor. Hızlı soğutma ve ısıtma özellikleriyle kullanım kolaylığı sunan klima, 24 saat programlanabiliyor.


Arçelik de, ev tipi klimalarda ürün gamını yeniledi. Yüksek enerji sınıfında bulunan yeni ürünler, Haziran ayından itibaren mağazalardaki yerini alacak. Arçelik’in tasarladığı yeni kslimalar evleri serin bir yaza hazırlayacak.  Tasarruf sağlayan ev tipi klimalar teknolojileriyle dikkat çekiyor.


Milliyet 


Geri Dön