19 / 04 / 2024

İktidarın üst düzey yetkilisinden asgari ücret zammı ile ilgili yeni müjde! Esas zammı o zaman görün

İktidarın üst düzey yetkilisinden asgari ücret zammı ile ilgili yeni müjde! Esas zammı o zaman görün

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, yıl sonu asgari ücret zammı ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.



ASGARİ ÜCRETE ASIL ZAM 2023 YILINDA GELECEK

Sözlerini sürdüren Turan "Esas artış yine yılbaşında yapılacak. Asgari ücretin normalde artışı Ocak ayından Ocak ayınadır. Biz bir iddia içerisindeyiz. Türkiye’de üretim devam ederken maaşlımız, alt gelir gruplumuz, işçimiz zamlardan dolayı sıkıntı yaşıyor. Tüm çalışanlarımızın enflasyona ezdirilmemesi için devletimizin önemli adımları var." ifadelerini kullandı. 

BUNLAR KIYMETLİ İŞLER

"2001 krizini hatırlayalım; çarklar durmuştu, bankalar batmaya başlamıştı" diyen Turan "Hamdolsun, Türkiye’de bugün tüm sorunlara rağmen çarklar durmadı, istihdam azalmadı. 1994 krizini hatırlayın. 5 Nisan kararlarıyla sonuçlanmıştı. Öyle bir tablomuz yok. Daha yeni açıklandı; Haziran ayında ihracatımız, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 18,5 artışla 23,4 milyar dolar oldu. Bunlar kıymetli işler. Sorunlarımız var ama çözüm için de güçlü bir irade var” dedi.

İktidarın üst düzey yetkilisinden asgari ücret zammı ile ilgili yeni müjde! Esas zammı o zaman görün

EDİTÖR NOTU: Bu haber 4 Temmuz 2022 tarihinde saat 02:10’da yazılmıştır An itibarıyla dolar kuru 16,76 Türk Lirası, euro 17,47 Türk Lirası, altının gramı ise 975 Türk Lirası değerinde.

Konut kiraları uçarken fırsatçı ev sahiplerinin yeni oyunu deşifre oldu

Milyonlarca memur ve memur emeklisinin gözü bu saatte! İşte iktidara yakın medyanın açıkladığı zam oranı

Doları adım adım bilen Selçuk Geçer büyük kırılma yaşanacak dedi! Dolar için hem rakam hem de tarih açıkladı

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön