İLBANK 12 ildeki 111 arsayı 24 ay taksitle satışa çıkardı!
İller Bankası, Türkiye genelinde 12 ilde yer alan toplam 111 adet arsayı yüzde 35 peşinat ve 24 ay taksitle satışa çıkardı.
İller Bankası, Türkiye’nin 12 farklı ilinde bulunan toplam 111 arsayı satışa sunuyor. Satışlar, Ankara ve İstanbul’da yapılacak açık artırmaların yanı sıra, internet üzerinden çevrim içi teklif verme seçeneğiyle de yatırımcılara sunulacak.
İhaleye katılmak isteyenlerin, belirlenen geçici teminat bedelini yatırmaları gerekiyor. Satışlar saat 10.30’da başlayacak ve ihaleler TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu (Küçükçekmece/İstanbul) ile İlkbank Sosyal Tesisleri (Macunköy Yenimahalle/Ankara) adreslerinde gerçekleştirilecek.
ARSALAR HANGİ İLLERDE?
Satışa çıkarılan arsalar Bursa, Balıkesir, Aydın, İzmir, Muğla, Denizli, Mersin, Antalya, Ankara, Adana, Samsun ve Kütahya’da yer alıyor.
YÜZDE 35 PEŞİNATLA
Alıcılar, arsaları yüzde 35 peşinat ödeyerek ve kalan bedeli 24 ay taksitlendirme imkanıyla satın alabilecek.
ARSALARIN SATIŞI İÇİN BELİRLENEN KATILIM TEMİNATI
-Muhammen bedeli 100 bin Türk Lirası’na kadar olan gayrimenkuller için 5 bin Türk Lirası,
-Muhammen bedeli 100 bin 1 Türk Lirası – 1 milyon Türk Lirası’na kadar olan gayrimenkuller için 50.000 Türk Lirası,
-Muhammen bedeli 1 milyon 1 Türk Lirası – 10 milyon Türk Lirası olan gayrimenkuller için 500.000 Türk Lirası,
-Muhammen bedeli 10 milyon 1 Türk Lirası – 25 milyon Türk Lirası olan gayrimenkuller için 1.250.000 Türk Lirası,
-Muhammen bedeli 25 milyon 1 Türk Lirası – 55 milyon Türk Lirası olan gayrimenkuller için 2.750.000 Türk Lirası,
-Muhammen bedeli 55 milyon 1 Türk Lirası – 100 milyon olan gayrimenkuller için 5.000.000 Türk Lirası,
-Muhammen bedeli 100 milyon 1 Türk Lirası – 900 milyon olan gayrimenkuller için 10.000.000 Türk Lirası,
-Muhammen bedeli 900 milyon 1 Türk Lirası ve üstü gayrimenkuller için 20 milyon Türk Lirası ödenmesi gerekli.